Blog

2007.07.28. Szeged Alfa Party. Az első találkozóm ahova eljutottam, megismerkedtem sok jó alfás emberkével, és közelebbi barátságot kötöttem griff cartársunkkal és kedves párjával. Most végeztem a videó összevágásával és a képeket látva még mindig a szombati nap hatása alatt vagyok.

 
>> SzervizLiquid // Alfa 156 2.0TS // 2007-07-30

Egy délután a pályán elkezdett csúnyán szólni a szervó. Felhívtam Csöri mestert, első ráhallásra szivattyúcsere. Összehoztuk az időpontot, elvittem hozzá a kocsit, és otthagytam.Végül úgy néz ki elég volt az olajat kicserélni. Ha már szervízben volt, akkor már ki lett ütve a légzsákhiba is (ez már a 2. eset volt, hogy egyszer csak égve maradt a lámpa).
A költség tartalmazza az utiköltséget is.

Ugyan későn érkeztünk, és kb. 1 óra ottartózkodás után indultunk is tovább déli szomszédainkhoz, de azért jól éreztük magunkat!

 
>> Szervizystuc // Alfa 146 ti Super Produzione // 2007-07-30

Régen volt szervízben az autó, volt pár apróság:
- féltengely gumi elkopott, cserélve,
- olajcsere + szűrő,
- fékolajcsere,
- klíma töltés (+ zöld gáz, hogy ha szivárogna, lássuk, hogy hol),
- csomagtartó gumikéder (iszonyatosan rongyos volt),
- motormosás,
- xenon beépítve,
- munkadíj.

>> EgyébEdyboy // Alfa 155 1.8TS8V // 2007-07-30

Nos,sokáig elnyúlt a találkozó,reggel fél négykor vonultam vissza az ágyikóba és fél 8-kor már fent voltam,úgyhogy igen kipihent voltam de ahogy elnéztem a többi csíkszemű arcot,másoknak is volt problémájuk.Bár nekem semmi bajom sem volt,csak álmos voltam.Volt dél is mire elhagytuk a várost de még nem siettünk haza,megálltunk a fehértói csárdánál,ahol megint sikerült jóllakni.

>> EgyébEdyboy // Alfa 155 1.8TS8V // 2007-07-30

Nagy nehezen visszamentünk a szállodába,illetve dehogy is nehezen,hiszen az Alfa repített,szóval visszaérve gyors zuhany után leköltöztünk a hotel és a kemping közti szabad területre és jól belaktuk a helyet,mivel asztalokat és székeket rögtönöztünk és vagy huszan helyet foglaltunk és reggelig beszélgettünk bár volt,aki korán távozott.Természetesen vittünk magunkkal jóféle hazai italokat,így igen kellemesen telt az éjszaka.

>> EgyébEdyboy // Alfa 155 1.8TS8V // 2007-07-30

Itt is érdemes volt sétálgatni a parkolóban,jó néhány gyönyörű Alfát lehetett megcsodálni.

>> EgyébEdyboy // Alfa 155 1.8TS8V // 2007-07-30

Kiadós zuhanyozás után célbavettük a helyi Fa-villa nevű hangulat karbantartó egységet.Szép számmal képviselték magukat az Alfások,szerintem több,mint 100-an jelentünk meg.Rendkívül kiadós est-ebéd következett,minek utána többen alig bírtak moccanni.Ezután társalgás következett.

>> EgyébEdyboy // Alfa 155 1.8TS8V // 2007-07-30

Idén is volt felvonulás a városban,most kétszer annyian,mint tavaly,így kilómétrnyi hosszan kanyarogtunk csodálatos látványt nyújtva.A helyiek nem csak megértők voltak,hanem sokaknak tetszett a sor.Végül a füvészkertig vonultunk,ahova sajnos nem mentünk be,mert a többiek leszavazták,pedig nagyon érdekelt volna.Elfoglaltuk hát a szállásunkat.

>> EgyébEdyboy // Alfa 155 1.8TS8V // 2007-07-30

sok szép autó volt most is.Íme: