Blog

>> EseményHátvédRomeo // Alfa 33 33 1.7 I.E. 8v Bestia // 2007-06-21

75 V6: Tiby ISTEN NYUGTASSON!
Ez nem tudom milyen autó :-)))
Csajok látványa önmagukért beszélnek :)
Ott van a Bestia is :)))

>> SzervizHalesz // Alfa GT 1,9 mJTD // 2007-06-20

Múltkor - kb egy hónapja - volt egy kis balesetem, belecsúsztam egy előttem leblokkoló autóba. Kis dudor lett a lökös jobb elején. Ismét a Carwellnesshez vezetett az utam, hogy míg külföldön vagyok rendbe rakják. Mivel a hátsó lökösön is volt egy sérülés, meg beszedtem pár kőfelverődést, ezeket is megcsináltattam. A hátsó lököst csak foltfényezni kellett, míg az elsőt telibe fújták, mert volt már rajta pár kisebb karc is, meg deformálódott is egy kicsit az ütközéstől.

>> Szervizotto164 // Alfa 164 TwinSpark Super // 2007-06-20

Kézifékbowden és fékcsövek cserélve.

 
>> Szervizotto164 // Alfa 164 TwinSpark Super // 2007-06-20

Hátsó futómű/nyúlvány balos/jobbos egy az egyben kivágva, heggesztve, cseréve.

 
>> EgyébAttiska // Alfa 156 2.0 JTS Distinctive // 2007-06-20

Örömmel jelentem minden kedves Alfás testvérnek, hogy a mai nap egy éves évfordulónkat ünnepeljük a szeretett 156-osommal. :) Sajnos eléggé elhanyagoltam szegénykét, már lassan több, mint egy hónapja be sem indítottam, de a nagy nap miatt beígértem neki egy kellemes kis saját kezű mosást a hétvégén.

>> Egyébimi156 // Alfa 156 SW 1,9 JTD // 2007-06-20

Sikeres műszaki viszgátt tett a paripa,mindent rendben találtak rajta:)!
A zöldkártya is lejárt,így azt is megcsináltattam!

 
>> EgyébBeeGee // Alfa 156 1.8 TS // 2007-06-20

Reggel 9:15. Kifordulok a mellékutcák árnyékából, rá a széles Üllőire. Kifelé hajtok a városból, ellentétesen a forgalommal. Egy piros megfog, egyedül állok a napon. Kezem a kormányon, a másik az ablakban. A zene szól, néha beleng egy szellő. July csendben ölel. Melege van, érzem a kormányon, ahogy finoman tudtomra adja ezt a bekapcsolódó ventillátorral. Zöldre vált a lámpa és megindulunk.

A hátsó ülésen a lelkiismerete.
Kéznél tartom, mert mostanában többször meg kell mutatni...vevő jelölteknek.
Tudja, hogy valami történni fog. Valami meg fog változni. Nem lázad ellene, nem toporzékol, nem durcázik. Pedig tudja, hogy kapcsolatunk nem azért érhet véget, mert kihűlt a szerelem vagy mert elviselhetetlenné váltunk egymás számára. Ezt a legnehezebb megérteni talán.

És elviseli méltósággal. Mert komoly nő. Túl komoly is hozzám. Mégis, az utolsó heteket is úgy éli meg, mint az elsőket. Mikor megpillantom reggel a ház előtt, kitágul a pupillám, mert úgy feszít, mint egyhónapos korában. Mikor bele ülök, ugyanúgy érzem a finom parfümjét, mikor magához szorít, mint egyhónapos korában. Mikor gázt adok, bársonyosan dorombol, mint egyhónapos korában. Nem engedi, hogy az utolsó emlékek fakóbbak legyenek, mint a régebbiek.
Megérkezek az iroda elé. A konyha ablakból pont rálátok. Vajon mi jár a gyufásdoboznyi fedélzeti számítógép agyában? Tudja, hogy ő egy célgép? Akinek egy feladata van; adjon meg mindent a gazdájának, amit szeretne. Tudja vajon, hogy neki igen is lelke van?

És tudja vajon, hogy ezzel a tulajdonságával mennyire megnehezíti a dolgomat?

>> SzervizSysy // Alfa 33 SW 1,5 4x4 // 2007-06-20

Hát ami hiba még: jeladó, nem km óra. Gyertyasapkák, és futóműbajok. Arra nem kaptam pontos magyarázatot, hogy mi, de kiderítem. Szóval ez van. Ami most történt: kipuf visszaállítás és vízcsere+fagyálló.

 

Sebváltóolaj-csere. Agip HF Rota

Tegnap előtt lakatoshoz vittem. A hátfal javításra kerül. Holnapután készen lesz. Aztán jön a festés.