Blog >> spoiler

>> Tuning és extraKn[.]xX // Alfa 156 16V 1.8 TwinSpark // 2009-03-28

Mire hazaértünk (0328) ez a pár kép fogadott a levelesládámban. Toto küldte a készülő első toldatról.. épül-szépül:) Nemsokára fényezésre kerül. Holnap elvileg fel is próbáljuk. Már várom, hogy élőben is láthassam. Arról nem is beszélve, hogy milyen jó lenne már az autómon tudni :)

>> Tuning és extraKn[.]xX // Alfa 156 16V 1.8 TwinSpark // 2009-03-18

Sikerült összehozni egy találkozót (0318) toto mesterrel Bp-en. Ennek eredményeképpen íme egy kép a félkész példányról. Szerintem szuper lesz :) Toto is azt mondta, hogy a szomszédok már csodájára járnak, hogy milyen lesz a lökös, és ha jól tudom egy GTV-s amore tagnak is annyira megtetszett, hogy ő is ilyet szeretne az alfájára, annak ellenére, hogy 156-ra készült eredetileg:) Szóval nagy az öröm. Még nagyobb lenne, ha Esztergomra már felkerülne az autóra épen, készen, szépen - a készülő küszöbökkel együtt :) Ez ügyben még este egyeztettem Krisszel, aki a fényezésért lesz majd felelős. :)

[Költségeim: 20.000Ft anyagkts./előleg így utólag.]

>> Tuning és extraKn[.]xX // Alfa 156 16V 1.8 TwinSpark // 2009-03-13

Itt van pár kép a készülő lökösről. Szerintem nagyon jó lesz, bár a képek még nem annyira adják itt vissza a látványt. - azt mondja toto. Ma (0314) elmegyek, megnézem:) Hogy milyen lesz, amikor elkészül, az pár bejegyzéssel lejjebb látható.

>> Tuning és extraKn[.]xX // Alfa 156 16V 1.8 TwinSpark // 2009-02-26

Mai napon (0226) meglátogattuk toto-t (cirka 160km.. :), hogy meglessük, hogy halad a küszöbspoilereimmel, illetve vittünk neki egy első lökhárítót, amire majd meg tudja csinálni a képeken látható toldatot. Az autónak valami hasonló kinézetet fog kölcsönözni a kit, ami készül. Remélem mihamarabb felkerül, hogy Esztergomban már félig kész harci díszben jelenhessünk meg. Azért csak félig, mert az oldalspoiler és a hátsó lökhárítóra már nem lesz idő a találkozó előtt, így azok csak vmikor utána fognak felkerülni a vasra. Erről viszont még a képek sem árulkodnak.. legalább addig maradjon titok:)

>> Tuning és extraFerke // Alfa 156 1.9 JTD SW // 2008-02-29

Nagyon szép lett!:)
Új első spoiler, Tiby cartársnak hála
Fényezve lett:
- a hátsó lökhárító, mert tavaly egy béna tolatásnál kicsit megnyomtam
- a jobb hátsó sárvédő, mert mikor megvettem, egy 10ft-os nagyságú lakk hiba volt rajta
- az első lökös, mert spoilert kapott+rengeteg kavicsfelverődés volt rajta
- egy teljes polírt is kapott, de csak óvatosan a friss fény miatt...kap nemsokára még1 polírt...:)

(Bocs a gáz képekért, nemsokára lecserélem a képeket normális minőségűre:) )



>> Tuning és extraFerke // Alfa 156 1.9 JTD SW // 2008-02-26

Tiby+Krisz duónak hála csinosításra kerül a csupakavics lökhárító. A hátsó lökös fényezése is aktuális, mert szegény kicsit le lett tolatva
Végeredmény csütörtökön...:)

>> EgyébFerke // Alfa 156 1.9 JTD SW // 2008-02-24

Mivel amúgy is fényezni kell lassan a lökösöket, így kap egy kis módosítást az első lökhárító. Ezek az utolsó képek az eredeti állapotról....

>> Tuning és extraystuc // Alfa 146 ti Super Produzione // 2006-06-15

A korábbi gányolás végterméke előjött. Hiába adott bele Krisz mindent, hogy mentse a menthetőt, sajnos a spoilerem kezdett szétesni. Úgy döntöttem, hogy olyat hívok segítségül, akinek igazán elismerem munkáját. Így esett a választás Tiby-re, és nem is csalódtam. Ami készült: Az első lökhárító kicsit át lett alakítva, teljesen egyedi küszöbök készültek, a hátsó lökhárító át lett szabva egy picit (hogy még egy nyílás legyen a kétoldali kipufogó kivezetésnek), valamint egy vadonatúj tetőszárny is készült. Ezeken kívül az utolsó szériás 146-os két első lámpa közti maszkja is picit átalakítva felkerült az autóra. Ismét segédkeztem Krissznek, csiszoltam ezerrel. Jó érzés, hogy a kezem munkája az autómban van. :-)

>> Tuning és extraystuc // Alfa 146 ti Super Produzione // 2005-07-25

2005 nyarán végleges elhatározásra jutottam. Szeretnék valami egyedi spoilerezést. Felkerestem egy készítőt Újpesten, aki kép alapján bevállalta az építést. Eredetileg a Cadamuro Design hasonló spoilerei inspiráltak, fotó alapján róluk lett mintázva a küszöb és a hátsó toldat is. Sajnos rossz tapasztalatokkal lettem gazdagabb. Gagyi munkát végeztek, ami egyből sajnos nem derült ki. Az első lökhárítón nem sok változás lett, csak a díszcsík lett egybeolvasztva a lökössel, valamint alul a műanyag rács lett kivágva. Új küszöbök készültek, és a hátsó lökhárító is átépült. Itt még nem sejtettem semmi rosszat.