Blog >> járműszépségverseny

>> Eseményystuc // Alfa 146 ti Super Produzione // 2008-10-23

A közel egy éve tartó rendezvény a végéhez ért. Szavazni az interneten lehetett. Minden kedves szavazónak, akik nagy számban voltak az Alfa Amore oldalról is, köszönöm a leadott voksokat! A szoros véghajrában a harmadik helyet sikerült megszerezni a saját kategóriámban, az összes kategóriát nézve a hetedik legtöbb szavazatot kaptam. Még egyszer mindenkinek köszi! :-)
A teljes végeredmény a kategóriákban ITT található.

(A pénznyereményt sosem kaptam kézhez...)

>> Eseményystuc // Alfa 146 ti Super Produzione // 2008-03-22

Reggel már 9 után kint voltunk a Ringen de inkább hasonlított az idő a karácsonyira, mint a húsvétira. Egy ideig havas eső, meg hó esett, de aztán nem sokkal dél után elállt, sőt, még a nap is kisütött rövid percekre, amit én igencsak tudtam értékelni. Ültem Maszat autójában. Na, az nagy élmény volt, az érte az egész napban a legtöbbet. Fantasztikus volt az az erő, ami ott dolgozott, nagyon élveztem! Köszi Maszat ezúton is még egyszer! :-)

Közben egy ideje már zajlik a a www.jarmubazis.hu oldalon a "Járműszépségverseny". Én is neveztem, emiatt van az autómon a "rajtszám". Remélem sokan fogtok rám szavazni, ezt előre is köszönöm! Ahol közvetlenül tudtok rám szavazni: IDE KATT!