Blog >> olasz

>> Eseményystuc // Alfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2015-06-20

Mai napon a Kakucs Ringen jártunk az Olasz Autó Találkozón. Kicsit nehezen indult, de aztán egész jó lett a hangulat, jól éreztem magam. Külön voltak díjazva az Alfák, a Fiatok, a Maseratik és a Lanciák. Az Alfák közti szépségversenyt Satya nyerte a GTV6-tal és Willy lett a harmadik a Spiderral. Én pedig a második helyezést zsebeltem be. :-)
A kipufogó hangnyomás mérésen először nem akartam indulni, de aztán miért ne alapon lemérettem. 118,4 dB eredménnyel a harmadik helyen végeztem ebben a versenyben. Tartalmas nap volt! :-)
Negatívum, hogy odafelé menet elütöttem egy verebet...

Május 25.-én részt vettünk a 2. I.C.C Olasz autó találkozón, Kecskeméten.
A találkozó jó hangulatú volt, az idő is jó volt, egy kicsit túlságosan is :))

Megérte a glancolás, elhoztuk Breraval a legszebb Alfa Romeo-nak járó díjat!

Büszke! :)

>> SzervizJampi // Alfa 156 1.6 TS // 2012-08-02

Idén is megjártuk Itáliát. Tegnap egy-két izzót cseréltem (helyzetjelző+műszerfalvilágítás). A műszerfalvilágításhoz egy narancsszínű foglalatban lévő kis izzó kellett, amiről azt gondoltuk a kedves értékesítő kollégával, hogy nem lehet kiszedni a foglalatból. Készségesen rendelt volna nekem foglalattal együtt min. kettőt 8000-ért, de azt gondoltam ez sok egy 5mmX10mm-es cuccért, még akkor is, ha színaranyból van, így hát vettem foglalat nélküli rizsszem izzót kettőt kétszázért. Aztán láss csodát, egy kis türelemmel kijött a foglalatból, kicseréltem és most minden OK. Tanulság: ne vegyünk rizsszem izzót foglalattal.

>> Eseményystuc // Alfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2010-07-17

Takács Ákos, az Alfa Romeo Club Magyarország elnöke a héten megkeresett, hogy tudja, hogy megyek a találkozóra, és arra kért, hogy néhány modellt a gyűjteményemből vigyek magammal. Kaptam egy egész vitrint, ahova összesen 15 db-ot állítottam ki. Örülök, hogy volt erre lehetőségem, bár azt, hogy mekkora sikere volt, nem tudom, mert viszonylag keveset tartózkodtam a vitrin mellett... :-)
Nagyobb találkozóra számítottunk, de végül egy egész hangulatos, családias összejövetel lett a dologból. Jól telt a nap. Volt csoportverseny, ahol 5 fős csapatok indultak. A mi csapatunk Alfások(k) néven játszott, a tagok White Lady, Andy, Roli, Blacky és én voltunk. Több feladat volt, pl. Matchbox gurítás, lufi felfújás + fejjel levegőben tartása, memóriajáték, stb... Az egyik feladat az volt, hogy egy közeli cukrászdát meg kellett keresni, ahonnan hozni kellett egy szelet süteményt. Végül úgy alakult, hogy a versenyt a mi csapatunk nyerte. Az egyik díj az volt, hogy az összes beérkezett süteményt megkaptuk. Persze volt külön ajándékcsomag is. Aztán végül tombola, amin szerencsés voltam, és nyertem. :-)