Blog >> csere >> ablak

A verdát már úgy vettem, hogy nem működött a jobb hátsó ablak. Az elmúlt hetekben egyre lejjebb süllyedt az üveg, félő volt, hogy a napokban már az eső is beverhet az utastérbe... Osziéknál megnézettem, kiderült, hogy a szerkezet gyak. darabokra volt törve. Csere történt, most már jó. ( kicsi lányomnak nem árulom el, ne nyúzza továbbra sem. :) )

>> EseményAti 156 // Alfa 146 1.6 ts // 2010-05-06

Hát igen valakinek azért sikerült még egy kis bosszúságot okozni.
Mínusz egy bal oldali ablak amit sikerült jól betörni szóval még egy plusz meló hurrrráááááááá nagyon örülök neki.

>> Szervizsomeday // Alfa 156 1.6 TS // 2007-09-23

Már úgy vettem Sparky-t hogy volt benne egy bő 50 centis repedés. Aztán biztos, ami biztos a következő héten én is kaptam egy kavicsot és az csinált nekem még egyet. 2 repedés. Nem rossz :)

Prioritásban nem soroltam előre ennek az orvolsását, hiszen fontosabb dolgok vártak akkor még az autóra (a szokásos MUST dolgok).

De most végre megvan. Lelkem legmélyén már eléggé vártam, így közelebb vagyok a teljességhez.
Még kell majd egy gumikeret az ajtómra, a lökös műanyaga karcos, és a motorháztető illesztései sem smakkolnak. Szeretem csinosítani.

Szóval szélvédő. Zsír lett. Echte ugyanolyan az új, mint a gyári. Zöld. :) Volt időm utána járni, és a fórumon eldugva megtaláltam a megfelelő helyet, ami még ráadásul korrekt árú. Semmit nem lehet észrevenni az "A" oszlopon. Se kivül, se belül. Ellátak tanácsokkal az első napokra. Szimpatikusak voltak. A vége 16.800 az üveg és 8.000 a munkadíj. Ha a gumikeret megsérül az még 8 ropi lett volna de ragaszkodtak hozzá, hogy megvárjam és lássam hogy megsérül, hogy nehogy úgy érezzem átvágnak. Ennyi. Zsír.

szerk: rögtön vettem hozzá új set ablaktörlőlapátokat.