Blog >> 166 >> g-szem

Asszem nálam ez kötelező opció a 166-nál, nyiszogás nélkül már-már valahogy nem az igazi. :) Ezt a verdát azonban már így vettem, eddig hallgattam a csodálatos szimfóniát - Zé mesternél ma hallgatásra ítéltetett ez is, és cserélve lettek egyúttal a hátsó stab. pálcák is. Úgy tűnik, megvan a klíma nyígjának is az oka ( expander-szelep ), a jövő héten remélem már hűsíteni is fog a vas.

>> Szerviztipoatti // Alfa 166 2,4 JTD Progression // 2009-12-04

Eladási szándékkal különösen nem esett jól ez a mostani hét... Egy jó ideje elviselhetetlenül nyiszogott a hátulja MEGINT, a tavaly elvégzett qrvanagyszereltetések ellenére. A tavalyi munka dandárja ( G-szemek lent-fent ) 1 évet sem bírtak... Előzmények itt a blogban, már magam sem tudom, hányszor, hol és mennyiért volt beavatkozva már... Most megint cserélve lettek Lenkey-nél. Nincs nyifogás!!!

Vizsgáztunk is, kapott új zöldkártyát, olajat ( Selenia WRD ), szűrőket.

Elfáradtam... :(

A LEGJOBB AJÁNLATÉRT ELADÓ!!!!

>> Szerviztipoatti // Alfa 166 2,4 JTD Progression // 2009-08-14

A teljesen 1 éve felújított hátsó futóműben 1 évig bírta a fenti bizbasz-pár, és az utóbbi napokban már kibírhatatlan hangokat hallatott a vas hátulja - gyak. szégyen volt vele közlekedni az elviselhetetlenül hangos nyikorgás, nyifogás miatt.
Zé mester gyorsan és rendkívül baráti áron orvosolta a problémát, így most ránctalan homlokkal falhatjuk a kilométereket megint...


Hát, pont 1 (!!!!) napig tartott a ránctalanság, folyt. köv. ... :(