Blog >> hifi >> monitor

>> Tuning és extraystuc // Alfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2011-03-08

És eljött a várva várt nap, mikor is elkészült a teljes bekötés. Szét lett megint borítva a fejegység, valamint a kardánbox. Az ülésen viszonylag gyorsan sikerült végighúzni a kábelt, pedig ott nagyobb melóra számítottunk. Venni kellett még egy RCA elosztót, ezt-azt összedugni, forrasztani, és már működik is. :-)

>> Tuning és extraystuc // Alfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2011-02-18

Még mindig a monitor project. Megtörtént az utolsó előtti lépés. A fejtámla kiszerelése egy kis nehézségekbe ütközött, de végül Hardy útmutatása alapján sikeresen kiemeltük a helyéből őket. A Fanat-X csapatnak köszönhetően pedig beépült a két monitor a támlákba. Elmondás alapján nem volt egyszerű a művelet, de sikeresen prezentálták. Külön kérésem volt, hogy az avatatlan szemek elől legyen eltakarva a monitor, ehhez biztosítottam bőr anyagot is, melyet még Föcköstől kaptam ehhez az akcióhoz. Így használat előtt le lehet hajtani a takarást, mely tépőzárral van rögzítve. Szerintem nagyon igényes munka lett.
Az utolsó lépés is hamarosan bekövetkezik, mikor is a támla visszakerül a helyére, és be lesz kötve a monitor.

>> Tuning és extraystuc // Alfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2011-01-05

Megérkezett a monitor, amit E-Bayről rendeltem. Mikor megláttam a csomagot, kicsit meglepődtem, mert leharcoltnak tűnt, és a dobozok sem voltak tökéletesek, de szerencsére nem sérült semmi, legalábbis külsérelmi nyom nincs. Még ki kell próbálni, remélhetőleg a működéssel sem lesz gond, aztán mehet a beépítés. Már várom. :-)

Update: Letesztelve, hibátlanul működik! :-)

>> Tuning és extraystuc // Alfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2010-12-15

Már régóta tervben volt, hogy a fejtámlákba szerelek majd monitort. A fejegységem úgyis DVD-s, akkor meg miért ne? Viszont nem tartottam túl sürgősnek a dolgot, voltak ettől fontosabb kiadások is. Nézegettem az E-Bay-t, és rátaláltam egy nagyon olcsó aukcióra. Meglepően jó áron kínálták a monitort. Pár nap gondolkozás után ma megrendeltem a terméket. Ugyan ez a monitor drágábban van pár eladónál, remélhetőleg nem bukok be. Mert őszintén szólva, azért van egy kis fenntartásom a dologgal kapcsolatban. Mindenesetre várom a postást.

Maga a monitor 7" átmerőjű, színes TFT-LCD, teljes körű távirányítással, és tartozék a beépítő keret is.