Blog >> találkozó

>> EseményChEff // Alfa 147 1.6 TS Distinctive // 2009-04-08

Szerintem nyugodtan mondhatom, hogy életem legjobb alfás rendezvényén voltam. Nekem és Reninek nagyon tetszett, köszönjük szépen a rendezést Tomminak és családjának és azt is, hogy elintézték az első igazi napsugaras délutánt :)

Jövőre találkozunk!!

Képek: IX. Esztergomi Alfa Romeo találkozó

Idén sajnos, csak délután tudtunk elmenni a találkozóra a házfelújítási munkálatok és az autóm délelőtti aktuális szerelése miatt. Nagyon szép volt az idő, a délelőtti köd tovaszállt, sok régi baráttal találkoztunk, aminek nagyon örülök, mégha csak ilyen kevés időt is tudtunk együtt lenni. Kipróbálhattam Nonokám Crosswagonját, ami egy csúcsszuper autó, ezúton is köszönöm neki, hogy mehettem a gépével. Pb_ kisunokám autójával is mentem, az én autóm sehol sincs az ő autójához. Nagyon szeretnék egyszer egy 33 1.7 16V-t saját tulajdonban. Azok még igaz Alfa Romeok. Hazafelé együtt jöttünk konvojban a pécsi banditákkal, sajnos, hamar elment ez a szép nap.

>> EseményHalesz // Alfa GT 1,9 mJTD // 2008-10-15

Azóta sem hiszem el, mekkora mákunk volt az idővel! A reggeli köd kicsit ijesztő volt, és valahogy nem akart elmúlni, így egyre jobban izgultunk mi lesz, hogy lehet ködben gyorsulni... de aztán 11 után hirtelen eloszlott, és hatalmas napsütés kezdődött :)

Igazi piknik hangulat volt, jövőre mindenki hozzon plédet és finomságokkal teli kosarakat :) Ahogy láttam, annyira élvezte mindenki a jó időt, hogy 3 után már alig voltak gyorsulások, mindenki pihent, punnyadt a napon :) Azt hiszem jó az a recept, hogy ez a találkozó szinte teljesen kötetlen, mindenki azt csinál, amit akar :) Jövőre is így lesz! De azért remélem, hogy a főzőversenyen többen indultok majd!

>> EseményFerke // Alfa Alfasud Sprint narancssárga :) // 2008-10-15

Az előzőről, vagyis a M.O.S.T. 1-ről - leginkább működőképes sprintovics hiányában - lemaradtam, de ezt nem lehetett kihagyni.
A típus jellegéből adódóan (miszerint ez nem egy tömegautó) nem voltunk túl sokan, szám szerint 6db sprint találkozott, de ez a találkozó nem is a mennyiségről, inkább a minőségről szólt....és persze 6db sprint együttes látványa is már önmagában kuriózum, melyet igencsak tükrözött a bámészkodó nép reakciója egész utunk során.
Szerencsénkre az őszi időszak ellenére is a műszerfalon csokiolvasztó meleg fogadott minket a találkozó helyszínén, és egész idő alatt gyönyörűen sütött a nap.
A cél Sukoró volt, megnéztük a Pákozdi emlékművet, majd felmentünk gyalogtúra keretében a kilátóhoz.
Szuper találkozó volt Whiteskull és kislánya Zsófi, Szegecs, Face, Pedrito, Krecsi és barátnője, Kacorka, Kesa és barátnője, Milán fiam és jómagam részvételével.
Egyszóval szuper volt, de reméljük, hogy a M.O.S.T 3 ennél már csak jobb lesz, a további, most meg nem jelent sprintmániás részvételével.:)

>> Eseménypedrito // Alfa Alfasud Sprint 1.5 // 2008-10-13

6 Sprint részvételével lezajlott a második magyarországi Sprint-találkozó. :-)

>> EseményB-la Ÿ // Alfa 166 2.5 V6 24v // 2008-08-20

Ide jön még azért pár kép!

;-))))

>> EseményB-la Ÿ // Alfa 166 2.5 V6 24v // 2008-08-20

A mai napon részt vettünk az Alfa Romeo Club Magyarország rendezésének köszönhető kalocsai gyorsulási versenyen!
Én csak kíváncsi voltam mit tudok nyújtani! Körülményeim: első gyorsulási versenyem!!!, eddig nem próbáltam a rajtgépet sem sehol és a vason lévő pacskerok (235/45 17") nem igazán gyorsulásra valók,inkább a stabilitás a fő erényük! :-))


Ezeket tekintve nem is volt annyira sz@r!!!
Kategória második lettem!!! :-))))
Igaz, ez a kategória az első,azaz a "leglasabb" indulók között dőlt el a dolog!

1. kép: a legjobb időeredményem... az elő futamokban.
2. kép: a döntő!!!! :-)))
3. kép: a döntő időeredménye
4. kép: MERT SZÉP

Tehát jelenleg 1/8 mérföld,avagy 201 méteren a vas 12,9439-et tud velem...

Gratula Zitának,az ellenfelemnek(aki nem is volt ellenfél így,inkább csak mentünk eggyet. "Ő volt a jobb!")

>> EseményHalesz // Alfa GT 1,9 mJTD // 2008-08-11

Imádom Szegedet, ezért egyértelmű volt, hogy nem fogom kihagyni a Szegedi Alfa Amore Találkozót. Már tavaly is terveztem, akkor nem jött össze. 3-4 éve biztosan nem voltam Szegeden, hiányzott már nagyon. A találkozó helyszíne ideális, sok Alfa elfér, jövőre simán lehetnénk dupla ennyien, a város meg nálam jó helyen van :) Fotóztam sokat! :)

>> Eseményystuc // Alfa 146 ti Super Produzione // 2004-06-26

Az első találkozó, amin ezzel az autóval részt vettem. Hatalmas élmény volt a ring! A kaja Péren fincsi volt! :-)
Itt kerültek fel a kígyók az oldalindexek fölé.
Hazafelé meg vánszorgás volt az autópályán... :-)

>> Eseményystuc // Alfa 146 ti Super Produzione // 2008-06-14

Jó hangulatú találkozó volt. Indultam a hangminőség versenyen, de sajnos nem jutottam be az első háromba. Ettől függetlenül jól éreztem magam, nagyon családias volt a légkör, jó találkozó volt. :-)

Hazafelé a Váci úton picit beparáztam, mert az elektromos rendszer elkezdett szórakozni. A rádió ki-bekapcsolt, a fordulatszámmérő össze-vissza ugrált, a légzsák és az ABS visszajelző villogott, nem tudtam mi történik. Muszáj volt felnyitnom a motorháztetőt, és kiderült, hogy az akkusaruból az egyik vezeték kicsúszott. Szerintem az akksira bénán raktam vissza a talin a takaródobozomat, és akkor mehetett szét, de csak majdnem itthon jött ki a hiba a kátyús utakon. Szerencsére baj nincs, vissza kell csak rakni a vezetéket, de megijedtem...