Blog >> találkozó >> kul09

>> Eseményvasony // Alfa GT 1,9 mJTD // 2009-10-10

Az első nagyobb Alfa találkozó ahol én is és a GT is ott van, eddig csak külön sikerült ezt megtenni. Mekkor mákunk volt az idővel! Napsütés, tökéletes gyorsulós idő, és még az autót se hiába mostattam le. Este meg már jött az eső, azt hiszem tökéletes volt az időzítés.

Azt hiszem a gyorsulási versenyről nem tudok mit mondani az a +20 LE az meglátszott, azt hiszem nem a rajton múlott, lemaradtunk mint állat :)

>> EseményHalesz // Alfa GT Q2 170 Le // 2009-10-10

Az első nagyobb találkozó a fehér GT-mmel :) Már túl volt a bejáratáson, így kicsit gyorsulgattam is vele. Igyekeztem úgy csinálni, hogy egyesben ne pörgessem szét a gumikat, ezért elég sok rajtot elhibáztam. Sajnos kevés a 170 lóerő ahhoz, hogy Bege széttuningolt (szavai szerint okosan optimalizált!) GT-jével tartsam az iramot, gyakorlatilag mindig elvert. Bettiék szintén 180 Le fölé húzott GT-jét is csak egyszer tudtam megfogni, egy tökéletes rajttal :)

Viszont versenyeztem a régi GT-mmel is, jól elvertem :D

Fotózni viszont alig maradt időm, csak az eredményhirdetés után... nagyon lefoglalt a zsűrizés a főzőversenyen :) Így végül csak a saját autómról készítettem képeket :D
Az első és a második képért köszönet Ruuknak és Györgyusznak!