Blog >> találkozó >> esztergom

>> Eseménymesa // Alfa GT 1.9 JTDm 16v // 2016-04-02

Ahogy már korábban is előfordult, a főszervező Sudár Zoltán, alias ChoppR6 nem jelent meg a rendezvényen. Még szerencse, hogy a helyszínt én jelöltem ki, így az adott volt. Közös szavazással Ilonát vezetőnek javasolva jutottunk el az egyetlen kitűzött célig. Szép napsütésben indultunk Óbudáról a 10-esen Esztergomba. Pontosan 20 db Alfa Romeo GT gyűlt egy helyre a városban, egy sorba parkolva, majd félkört alkotva! :)
Köszönöm szépen Dávid Kornélnak az ajándék első emblémát a további fekete projekthez! ;) Egész jól mutatott a fekete pólón az általam tervezett Alfa Romeo GT-s logó (4. kép) pirossal! ;-)

ui: A logót bárki használhatja, aki tőlem kéri, megkapja akár vektorosban is, a legjobb minőségben. Sajnos van aki egyszerűen kisajátította - igen, ilyen ember is van az Amorén! Biztos magára ismer, ha ezt olvassa :P

További fotók az Alfa Romeo kupé-kabrió közösség oldalán , vagyis itt http://tinyurl.com/jfb4wyb
Ha még nem vagy tag, jelentkezz itt https://www.facebook.com/groups/gtgtv4cbreraspider/

Első talink együtt.....jó volt találkozni rég nem látott ismerős arcokkal és sosem látott újakkal....kevés kép készült pedig a gép ott lógott a nyakamban.....inkább átadtam magam az élményeknek most már bánom sebaj majd legközelebb! Köszönet a szervezőknek!

>> Eseménymesa // Alfa 156 2.0 TS 16v Selespeed // 2011-04-17

Tegnap volt, jó volt -az idő nem annyira. Prímás pincébe álíltott Alfák = priceless!
Köszönjük! Jövőre ugyanitt! :)

>> EseményChEff // Alfa 147 1.6 TS Distinctive // 2009-04-08

Szerintem nyugodtan mondhatom, hogy életem legjobb alfás rendezvényén voltam. Nekem és Reninek nagyon tetszett, köszönjük szépen a rendezést Tomminak és családjának és azt is, hogy elintézték az első igazi napsugaras délutánt :)

Jövőre találkozunk!!

Képek: IX. Esztergomi Alfa Romeo találkozó

>> Eseményystuc // Alfa 146 ti Super Produzione // 2008-04-14

Sokat vártunk rá, hogy ismét tavasz legyen, újra összejöjjön a sok Alfa Romeo fanatikus a nagy tavaszi találkozón. És végre eljött. Teljesen bevoltam zsongva. :-)
Végülis nem volt rossz találkozó összességében, de kimagaslóan jó sem. Valahogy nem azt éreztem, mint az eddigi esztergomi talikon. Lehet, hogy az időjárás miatt (picit hűvös volt), vagy nem tudom miért, de valami megmagyarázhatatlan hiányzott nekem.

>> EseménySanyi // Alfa 156 1,6 TwinSpark Progression // 2008-04-12

Ez volt az első Esztergomi talim! Nagyon jól éreztem magam, köszönhetően a Nyugati bandának! Sok ismerőssel találkoztam akikkel évközben csak itt a fórumokban tudok beszélgetni. Jövőre veletek ugyanitt!

>> Tuning és extramesa // Alfa 156 2.0 TS 16v Selespeed // 2007-05-17

Volt egy korombeli Montreal a helyszínen, Ferrari F430, és it volt az egyik tagunk gyönyörű sárga Lancia Integrale EVO II-je is, valamint egy Lamborghini Espada is.
A Carwellness-esek pedig bemutatót tartottak, hogy húzzák ki a körömnyi horpadást 8 ezerért (per db!)

>> Tuning és extramesa // Alfa 156 2.0 TS 16v Selespeed // 2007-05-17

És akkor elérkezett az idő, amire oly' sokan vártunk ! Az új esztergomi tali, ami most már 2 parkolóhelyen is zajlott (sajnos a rendben érkezők kerültek az alsó szintre)
Egyébként a hangulat csodálatos volt, én különösen jól éreztem magam, mert jó fej emberek társaságában gyorsan telt az idő (még annak ellenére is, hogy a nagy melegtől iszonyúan fájt a fejem)