2014-08-24

IX. Gyöngyösi Alfa Romeo találkozó

Szokásos helyen egy gyöngyösi bevásárlóközpont parkolójában gyülekeztünk. Az idő kicsit szeles volt, de legalább eső nem áztatta az Alfákat.
Események >> 2014  

Jorjie beszámolója a 2014-es, IX. Gyöngyösi Találkozóról

Pár éve, hogy az ebédet helyben, bográcsban készítjük el. A tapasztalatok alapján időben lesz ebéd, ha a szakácsmesterünk, GT előbb felmegy, és nekiáll. Ez most is így történt. 

A gyülekező jó hangulatban telt, beszélgetések, fotózkodások, és az elmaradhatatlan más autójába beleülés.
 
Majd elérkezett az idő és elindultunk, át a városon, Mátrafüred irányába. A találkozó helyszíne 14 km-re volt a gyülekezési ponttól. Ezt mindig nagy örömmel tesszük meg a Mátrában, hiszen a látvány csodás, és a kanyarok nagy barátai talján gépeinknek.
 
 
Szűk félóra volt az út, és már meg is érkeztünk találkozónk érdemi helyszínére a sástói kalandparkba. Ötödik éve ez a kalandpark ad otthont kicsiny, de annál hangulatosabb összejövetelünknek. Felmerülhet a kérdés, hogy nem unalmas-e a helyszín. Pont ez a legjobb az egészben, hogy nem, a park folyamatosan fejleszt, a kilátás megunhatatlan, a hangulat nagyon jó, és az ékszer a koronán a külön parkoló. 
 
 
 
Megérkezés, és leparkolás után előkerültek a fényképezőgépek, a szél miatt a pulóverek, egy-egy alkatrész is felbukkant, és nagy érdeklődés övezte a bogrács tartalmát is.
 
Akik még nem jártak itt, nekiálltak feltérképezni a helyet. Legtöbben ama bizonyos helyiség holléte felől érdeklődtek. 
 
A találkozó keretén belül lett tartva egy 155-ös minitalálkozó is, ők a délután folyamán több képet is készítettek szeretett autóikról. Volt köztük vicces és érdekes is.
 
Kis idő múlva elkészült az ebéd, amit nagy örömmel nyugtáztunk. A csapat összegyűlt és nekilátott. A visszajelzések és a saját tapasztalatok alapján a megszokott színvonalú, azaz nagyon ízletes ételt kaptunk. Az ebéd jó hangulatban telt.
 
Ebéd után Pityukoma jóvoltából egy kvízjáték következett, melynek nyertese egy autóra rögzíthető Alfa Romeo zászlócskát kapott. 

Kapcsolódó topic:

Az utolsó 3 hozzászólás:

Jorjie2017-04-24 20:06:20 // 9119
Akkor végül is mikor lesz?
Jorjie2017-04-01 10:02:35 // 9118
Szerintem mind sz@r :-) Venni kell bontott gyári Hella-t, elküldeni Zolinak, hogy csinálja meg a belsejét (a lámpaállító pöckök már egyikben sem élnek), és jó lesz.
Tudom mit beszélek, a TD-ben Depo van, a Jtd-ben gyári Hella. Van különbség :-)
Szerintem ezt Warbi is megerősíti :-)
KoMo1592017-03-31 21:32:58 // 9117
Nekünk jó :-)