Genf 2012 - Édes semmittevés

2012-03-06  Tedi
Így lehetne összegezni azt, ami az Alfa standját jellemzi. Olaszos stílusban teszünk a világra és jól érezzük magunkat.
Hírek >> 2012  

Ahogy a beharangozóban olvashattátok, idén az Alfa standja tényleg újdonság nélkül maradt. Bízni lehetett abban, hogy egyszer csak megjelenik valami, a stand ugyanis nagyobb, mint tavaly. Ha lenne is ilyen meglepetés, azt viszont nem lenne mikor megmutatni, mivel az Alfa nem jelezte, hogy sajtótájékoztatót akar tartani.

Így aztán maradtak a Giulietták és MiTók, amiket jó szellősen lehetett elrendezni a standon. Meglepő viszont, hogy a Franfurtba készített fluid metál színű 4C szintén kimaradt a repertoárból. Az elmúlt évekhez képest a nyüzsgés is sokkal szolidabb, egyszerűen nincs miért az Alfa standjánál pár percnél többet eltölteni.

Egyetlen újdonság van, ami viszont senkinek nem tűnik fel, a 2 hengeres MiTo twinair. Ha nem olvasom el az egyébként tetszetős elektronikus infotáblát, akkor nem jövök rá én sem. A Giulietták mindenféle újdonság nélkül kelletik magukat, se egy új felni, se egy új szín. Kicsit szomorú látvány ez azok után, hogy 2010-ben hangos csinnadratta közepette mutatták be ugyanitt, egy világpremier keretében.

Ha mások nem, a hostess lányok talán maradásra bírják az ember fiát, de ezen a fronton is "leépítés" lehetett, a jó csajokat átköltöztették egy standdal odébb, az Abarth-hoz.

A Disco Volante 2012, a Carrozzeria Touring Superleggera tanulmánya még le van takarva, a sajtótájékoztatóval egybekötött leleplezés 14 órakor várható.

Kapcsolódó írásaink:

Írta:
Tedi
Kapcsolódó topic:
Autószalon (Frankfurt, Genf, Bp...)

Az utolsó 3 hozzászólás:

Kazes☻2012-03-10 21:29:35 // 248
A Genfi Autószalon legjobb farai

"A Cisitalia 202 E és az Alfa Romeo Disco Volante vitték autóseggileg a prímet az idei Genfi Autószalonon. Sajnos az igazi sportkocsikon, kompakt buszlimuzinokon és kisautókon ma már kötelező elem a diffúzor, úgyhogy örüljünk a hagyományos formákkal szakító, egyben azokat feltámasztó tanulmányoknak. Azok legalább nem hasonlítanak számítógépes csatlakozóra hátulról" - jó duma! :)))
Kazes☻2012-03-06 18:14:31 // 247
Nagyon tetszetős az új Disco Volante, szép darab! Mellette állva biztosan még magával ragadóbb, de így képen is ütős. Mehetne szériába, az lenne még szép! :)