AlfaCity16 - július 9.!

2016-02-15  Alfa Amore
Idén ismét új helyszínre költözik AlfaCity! Nem hagyjuk el a Balatont, de nagyobb, és több programlehetőséget kínáló helyszínt választottunk a 10. AlfaCity helyszínéül.
Hírek >> 2016  

2 év Esztergom, 5 év Monostori Erőd, és 2 év Balatonfüred, több mint 6000 Alfa Romeo és 30 ezer vendég után után új helyszínt kerestünk a következő, jubileumi AlfaCitynek.

Az Alfa Amore és AlfaCity szervezői az elmúlt 9 évben eltökélten dolgoztak azon, hogy Közép-Európa legnagyobb Alfa Romeo találkozója egyre jobb és érdekesebb programokkal, minőségi szolgáltatásokkal és az aktuális újdonságokkal lássa vendégül az alfásokat.

Az eddigi helyszíneket vagy kinőttük vagy túlságosan megismertük, így az elmúlt fél évet a szervezők azzal töltötték, hogy megtalálják azt a helyszínt, ahol a következő években megrendezhetjük AlfaCityt. Úgy gondoljuk, hogy jó döntést hoztunk, így örömmel jelentjük be hivatalosan AlfaCity16 helyszínét és időpontját:

Időpont: Július 9., szombat 
Helyszín: Zánka, Erzsébet Üdülőközpont és Tábor

Az új helyszínen idén komoly programokkal készülünk, ezeket a következő hetekben, hónapokban folyamatosan jelentjük majd be. 

Március közepén indul az AlfaCity.hu weboldal, ahol elővételben, kedvezményesen vásárolhatsz majd jegyet a rendezvényre.

Érdemes lesz körülnézni az Üdülőközpont szálláslehetőségei között is, a helyszínen nagyon kedvezményes áron foglalhatsz majd akár sátorhelyet, akár üdülőházat, apartmant, faházat, vagy hotelszobát. Időben szólunk, amint lehet szállást foglalni!

 

Írta:
Alfa Amore