AlfaCity programfüzet

2013-06-28  Alfa Amore
AlfaCity szervezése mellett külön figyelem szól a programfüzetnek. A most negyedik alkalommal elkészülő füzet tervezése már akkor megkezdődik, amikor AlfaCity dátumát kitűzzük.
Hírek >> 2013  

A füzetet évekkel ezelőtt azért találtuk ki, hogy szponzoraink ajánlatait ne egy széteső szórólaphalmazként adjuk a kezetekbe, hanem rendezett formában, de egyből rájöttünk, hogy tartalommal is érdemes megtöltenünk. Így nemcsak a szponzoraink által nyújtott kedvezményekről tudunk Titeket tájékoztatni, hanem a rendezvény programja, térképe mellett egyéb olvasnivalóval is tudunk szolgálni.

Először az Alfa Romeo 100. születésnapjára rendezett AlfaCityre jelentettük meg az AlfaCity programfüzetet, amelyben külön bemutattuk az új Alfa Romeo Giuliettát is.
 
Sajnos azóta nincs új Alfa-modell, ezért a következő években az évfordulós modellekre koncentráltunk.Tavaly például részetesen bemutattuk az 50 éves Giuliát, a 40. születésnapját ünneplő Alfettát és az ugyancsak 40 éves AlfaSudot, csakúgy mint a 25 éves 164-est és a 20 éves 155-öst is.
 
Idén mindössze egy évfodulós modellünk volt, így a 30 éves 33-as története került középpontba, sőt címlapra is. Viszont nem feledkeztünk el az Alfa Romeo új modelljéről sem: a 4C-t mindennél jobban várjuk már, reméljük, a következő AlfaCityben ő is ott lesz.
 
 
Minden évben külön cikkben mutattuk be AlfaCity fellépőit, hiszen színpadunkon megfordult már a Back II Black, Wolf Kati, Sterbinszky, a Storyum és jónéhány feltörekvő zenekar is.
 
A füzetben lévő hirdetések később is értékesek, hiszen némelyik jelentős kedvezményt kínál az alfásoknak. Hirdetőink minden esetben az Alfa Amore által ajánlott cégek, többségük lassan már 5-10 éves partnerünk.
 
Az eddigi években BeeGee volt a füzet grafikusa, idén viszont pályázatot írtunk ki az AlfaCityhez tartozó anyagok tervezésére. A pályázatot Slezák Diana nyerte: minden AlfaCityvel kapcsolatos grafikai munka az ő keze munkáját dícséri. Ezúton is reméljük, hogy hosszú együttműködés elé nézünk.
 
 
 
Hiába kezdtük a programfüzet tervezését időben, még a leadási határidő napjának reggelén is cikket írtunk bele, és az utolsó utáni pillanatban is módosítottunk rajta. És még így is találni benne nyomdahibát! :) Idén is köszönjük a Progresso Printnek és NGC-nek a sok segítséget és a türelmet, valamint a minőségi munkát! 
 
Ha idén kimaradt AlfaCity, vagy elvesztetted/összegyűrted a példányodat, esetleg elragasztottad a benne lévő matricákat, és szeretnéd őket emlékbe eltenni, akkor most mindössze 500 forintért rendelhetsz magadnak belőle a rendelek@alfaamore.hu címen.
 
Ha többet szeretnél belőle, vagy ha az előző számokból is kérni, jelezd, és küldünk azt is. (a készlet erejéig)
 
Amennyiben rendelsz bármit az Alfa Amore shopból, ajándékba AlfaCity programfüzetet és Ciao! kártyanaptárakat küldünk.
 

Kapcsolódó írásaink:

Írta:
Alfa Amore