Megkésett Brera tuning Milánóból

2011-12-02  Tedi
Több mint egy évvel a gyártás leállítása után elérkezettnek látta az időt a milánói Romeo Ferraris, hogy bemutasson egy kompresszorral lélegeztetett Brerát.
Hírek >> 2011  

Az RF-Brera fantázianévre hallgató modell megalkotásához a tuningműhely a 3.2-es V6-os modellt vette alapul. A kit-hez az új felniken és kötényeken kívül egy Rotrex kompresszort, új intercoolert, sport légszűrőt használtak fel, illetve újraprogramozták a központi számítógépet, és új kipufogórendszert, katalizátort is kapott a kupé.

A jobb úttartás végett a fotóműhöz is hozzányúltak, állítható magasságú, és csillapítású rugókat, illetve lengéscsillapítókat kapott a Brera. Ezek segítségével a menetteljesítmények látványosan nőttek, az RF-Brera 358 lóerőt és 440 Nm nyomatékot állít elő, gyorsulása kerek 5 másodperc, legnagyobb sebessége pedig 260 kilométer óránként.

Írta:
Tedi
Kapcsolódó topic:
Brera

Az utolsó 3 hozzászólás:

Dani2024-04-18 07:14:07 // 2744
Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem. Elvittem a Brera-t (2.2 JTS, 2006 os évjárat) szokásos éves szervízre (olajcsere-szűrők cseréje, klímatisztítás stb....). Mivel tavaly a hideg időben előjött egy olyan jelenség, hogy hidegen az első indításnál dadogott, rázott, mintha háromhengerezne, sőt néha be sem indult elsőre de még másodikra sem mindig, mellé pedig füstölt mint a gyárkémény, így kértem, hogy ezt is orvosolják.
Na a gond itt kezdődik. Átnézték és semmilyen kézzel fogható okát nem találják a problémának, és valamiért hibakódot sem tudnak olvasni. Egyszerűen nem komunikál a rendszerükkel az autó. Szóval abban kérném a segítséget-tanácsot, hogy egyrészt mitől lehet ez a hidegindítási gond, illetve hogy lehet az, hogy nem lehet rajta hibakódot olvasni.
Ha valaki járt már hasonlóképpen és tudja mi a megoldás az kérem ne tartsa magában :D
Előre is köszönöm!
leopop32024-01-29 21:14:32 // 2743
Sziasztok! 😁

Új videó!
Egy kicsit a beltérben szereltünk 👨🔧 🚘
Természetesen ez is eredeti CARBON lett Gáspár Tamás jóvoltából 😎😉

Beltér javítás videó
Josh.812023-09-04 17:08:59 // 2742
Sziasztok!
A Brera kormányművekben az ATF folyadékot tényleg érdemes és javasolt átcserélni pirosról- kék/zöld színű ATF folyadékra.?? Egy pár helyen és 59/brera fórumon olvastam+javasolták, hogy cserélni érdemes a kékre élttertam tolás miatt.. Az utolsó 159 szériákat is a gyárban már kék ATF-es kormányművel adták ki..!? Jelenleg piros van az enyémben is és k.gumihrangot kellene cserélnem pont, ezért gondoltam, hogy akkor a folyadékcserét is megcsinálom..csak akkor mit tegyek bele..? (Hibajelenségem nincs egyenlőre)
Előre is köszönöm a tanácsokat tapasztalatokat ezzel kapcsolatosan.