Adózás, könyvelés, bérszámfejtés

2014-07-30  Alfa Amore
Most indítanád be vállalkozásod, de nincs, aki tanácsot adjon? Megbízható könyvelőt keresel? Eltévedsz az adózás útvesztőjében?
Hírek >> 2014  

Társaságunkat azzal a tudattal hoztuk létre, hogy irányt mutassunk a gazdasági élet szereplőinek az adózás, a könyvelés, a bérszámfejtés zegzugos utcáiban, folyamatosan informálva ügyfeleinket az éppen aktuális vagy várható jogszabályi változásokról.

Úgy gondoljuk, hogy a naprakészség, a precizitás elengedhetetlen ezen a szakterületen, hiszen a folyamatos adóhatósági és egyéb adatszolgáltatások megkövetelik ezt. Ugyanakkor a pénzügyi, gazdasági döntések meghozatalakor kiemelten fontos tényező az, hogy mit mutatnak a vállalkozás könyvei, hiszen – többek között – ezek határozzák meg egy vállalkozás jövőjét, sikerét. 

Társaságunk tevékenysége során az alábbi feladatokat látja el
• Teljes körű könyvelés
• Bérszámfejtés
• Adózással kapcsolatos tanácsadás
• Számviteli politika és egyéb szabályzatok elkészítése
• Képviselet az Nemzeti adó- és Vámhivatal előtt
• Könyvvitellel és adózással kapcsolatos jogszabályok folyamatos figyelemmel kísérése
• Igény szerinti pénzügyi – gazdasági tanácsadás
• Controlling
 
Fontos számunkra, hogy folyamatosan ügyfeleink rendelkezésére álljunk és ne fogalmazódjon meg még csak gondolat szintjén sem az a mondat, hogy "már megint nem tudom elérni a könyvelőmet". 
 
Tesszük ezt azért, mert abban hiszünk, hogy ha ügyfeleink elégedettek a vállalkozásunk által nyújtott szolgáltatásokkal, akkor az hosszútávon kölcsönösen előnyös lehet mindkét fél számára.
 
Könyvelési tevékenységünk kialakításakor meghoztuk azt az alapvető szabályt, hogy munkánkat könyvelői szerződés keretében végezzük, tevékenységünkre szakmai felelősség biztosítást kötünk, védve ezzel is ügyfeleink érdekeit.
 
A cég két alapítója alfás kötődésű, Marty és Ferko ismert arcai közösségünknek.
 
FeráM Group Számviteli, Tanácsadó és Szolgáltató Kft.
Írta:
Alfa Amore
Kapcsolódó topic:
Üzlet-vállalkozás-tőzsde