A Safex és a Alfa Amore karosszériafólia-versenye

2012-10-18  Alfa Amore
Öltöztesd át Alfádat a saját ízlésed szerint! A 2013-as divatnak megfelelően vagy a 60-as évek stílusában: csak tőled függ. Leadási határidő november 30-ig meghosszabbítva!
Hírek >> 2012  

Az AlfaCityben bemutatkozott Safex és az Alfa Amore karosszériafólia-tervező versenyt hirdet! A legjobb tervet megvalósítjuk! Sportcsíkok? Virágok? Hatalmas Amore- vagy Alfa-logó? Szuperhősök az autó oldalán? Bármi belefér, csak tervezd meg!

Figyelem! A leadási határidőt november 30-ig meghosszabbítottuk! Eddig már majdnem 10 pályázat érkezett, hátha kedvet kaptok még beszállni a versenybe! :)

 
A tervet el lehet készíteni bármilyen számítógépes programban, vagy akár kézzel is: az alábbi linken a legtöbb Alfa Romeo kontúrja ingyenesen megtalálható, kinyomtatható vagy grafikai programok segítségével átalakítható a kivánt formára. Nincs megkötés, bármilyen tervet elfogadunk, de természetesen ne feledd, ha Te nyersz, vállalnod kell, hogy a fólia felkerül az autódra. Tehát olyat tervezz, amit utána tényleg szívesen "viselsz" autódon. Az elkészült autót jövőre AlfaCityben is bemutatjuk!
 
Az Alfa Amore bármelyik tagja részt vehet a versenyben a saját Alfa Romeojával, semmilyen további megkötés nincsen. A lényeg, hogy saját Alfa Romeódhoz tervezz új "ruhát". 
 
A szervezők folyamatos technikai konzultációs lehetőséget biztosítanak, hogy a beküldött tervek megvalósíthatóságával később ne legyen probléma.
 
Az Alfa Amore közönsége által a legjobbnak értékelt tervet a Safex kivitelezi a csúcsminőségű KPMF anyagok segítségével. A második és harmadik helyezett tető és motorháztető fóliázást nyer, szabadon választott fóliával.
 
A 2012. 11. 25-ig (30-ig meghosszabbítva!) beküldhető tervek előzetes technikai zsűrizés után kerülnek publikálásra az Alfa Amore oldalon, ahol minden tagnak lehetősége lesz leadni a szavazatát tipusonként az általa legjobbnak vélt tervekre. Az egyes típusok versenyét 2012.12.06-án megnyerő tervek, részletes konzultáció és technikai egyeztetés után kerülnek a döntőbe, ahol ismét csak a tagok választásán múlik, hogy 2012.12.12-én melyik terv kerül megvalósításra.
 
A tervek során szabadon felhasználható az Alfa Amore logója, a végleges tervre pedig a Safex és az Amore embléma is felkerül majd.
 
A beérkező tervek valamint a nyertes terv kivitelezéséről készült videóklip és fotódokumentáció a készítő feltüntetésével felkerül a szervezők Facebook- és vagy weboldalára, később pedig megjelenhet különböző marketing anyagain is.
 
A terveket és kérdéseket az info@alfaamore.hu címen várjuk, ugyanitt kérhettek technikai segítséget is, ha elakadnátok. Addig egy kis kedvcsináló a Safex cseh versenyéről, amikor egy Giuliettára kellett fóliát tervezni.
 


Írta:
Alfa Amore
Kapcsolódó topic:
Autófóliázás

Az utolsó 3 hozzászólás:

GT Ɨ|ѯ2017-11-10 08:08:49 // 342
HZD 6962017-11-07 11:42:36 // 341
*kerültek :D
HZD 6962017-11-07 11:40:36 // 340


Köszönöm szépen GT-nek a matricákat, a mai nap felrakásra került :D