A hagyomány folytatódik - elkészültek a 2009-es kártyanaptárak

2008-12-18  Alfa Amore
Jövőre három különböző kártyanaptárt osztogathattok. Mindegyik témája a villogás – konkrét és átvitt értelemben. A naptárak egyike a pályázatunkon nyertes villogós, míg a másik kettőn főszerepben a lányok állnak.
Hírek >> 2008  

Idén sajnos nem indultatok sokan a kártyanaptár pályázatunkon, lehet, hogy rövid volt a határidő, de az is lehet, hogy túlságosan behatároltuk a feladatot. Pedig az egymásnak köszönő alfások állandó téma az amorén, ezért, úgymond népnevelő céllal akartuk elkészíteni a jövő évi naptárakat. A cél az volt, hogy felszólítsa az alfásokat arra, hogy köszönjenek, ha egy másik alfást látnak.

A pályázatunk nyertese Mátyás Gergő, M-GEGE . Munkája komoly fölénnyel nyert a szavazásunkon. Gergő ötletesen bemutatta, hogy a villogás nem új keletű szokás, hanem hagyománya van  -  generációkat köt össze, így mindenkinek illik villogni, aki Alfában ül. Reméljük örömmel osztogatjátok majd ezt a naptárat.

Az Alfa Amore hivatalos kártyanaptárain kiforgatva értelmeztük a villogást.  A főszereplőket ismerhetitek már az AlfaCity futam című   híres filmünkből, Dorci és Rózsa örömmel állt újra kameránk elé. Feladatuk a nem kevésbé szexi autó megszemélyesítése  volt , ami rád vagy neked vagy mindenkire villog – ezt döntse el mindenki maga.

Igyekeztünk a posztmodern retro stílust megragadni, ha már szerkesztőségünk egyik kedvenc autója a 33 Stradale (lest meg a típusleírásunkat). Örömmel mutatjuk hát meg a hivatalos naptárainkat!

Ki ne fékezne le egy ilyen nőért? Rózsa megálljt parancsol egy versenycsíkos Stradalénak.

Dorci egy igazi pin up-lányként pózol az Alfán. Ki tudna neki ellenállni?

A naptárak rövidesen elkészülnek és a két ünnep között már kapható lesz. Pénzbe ezúttal sem kerül, csak annyi a feladat, hogy minél több Alfa szélvédőjére rátegyétek! :)

Szeretnénk, ha az ország minél több részébe eljutnának a naptárak, ezért a különböző régiókból várjuk azok levelét, akik hajlandóak szétosztani nagyobb mennyiséget tagjaink között.

Aki most rendel shopunkból, mindegyik naptárból 5-5 darab jár ajándékba. Ha valaki többet szeretne, jelezze megrendelésében!

Köszönjük a közreműködést a pályázóknak, továbbá Dorcinak és Rózsának valamint Andrewnak, aki fotókat készítette.

Írta:
Alfa Amore
Kapcsolódó topic:
Naptárak

Az utolsó 3 hozzászólás:

GT Ɨ|ѯ2024-02-02 20:14:57 // 1175
idő van, február:-)
farki2024-02-02 14:59:21 // 1174
Majd jövőre. 😉
GT Ɨ|ѯ2024-02-02 07:01:11 // 1173
Alakul az idei?:-)