P-Performance

2007-09-06  Alfa Amore ajánlat
Tuning, autó és motorgumi szerviz, motorolaj és olaj csere, biztosításkötés és gyors szerviz egy helyen!
Hírek >> 2007  

A 2006 óta Budapesten működő cég fiatalos dinamikával és szakértelemmel, veti magát bele mindenbe ami autó és motor. Az Alfa imádat is megfelelő szinten van náluk. A P-Performance foglalkozik téli és nyári autó gumikkal, szereléssel, cserével, és javítással. Új motorgumik is megtalálhatóak a kínálatban az utcai változatoktól a pályagumikon át, túra és terepgumikig.

A P-Performance tulajdonosai is az autó tuning megszállottjai, ahogy ezt a saját Alfa Romeo 145-ösük és a többi autójuk is bizonyítja, igényes optikai tuninggal, és kiemelkedő motorteljesítményükkel.

A tuning shopban kedvező árú és minőségű tuning termékek közül választhatunk A-tól Z-ig. Külső és belső optikai tuning termékek, futómű, fék, valamint teljesítménynövelő kiegészítők széles skálájából válogathat a kedves vásárló.
Ha valaki esetleg az ország másik felén lakik, vagy nincs ideje bemenni az üzletbe, annak postai úton is eljuttatják az áhított terméket.

A főbb forgalmazott márkák: K&N, Simota, JR, Split Fire, OMP, Simoni Racing, HD Racing dobok, Isotta, Pilot tuning, Auto-Style, Vogtland, Koni, JOM…stb.

Köthetünk náluk kötelező és CASCO biztosításokat, motorra és autóra egyaránt.

 

Decemberig számos akciós termékkel várják Alfás ügyfeleiket, az olaj és fékbetét cserére valamint a téligumi cserére érkezőket.
Itt megvehetsz mindent hozzá és be is szerelik.

Figyelem: Alfa Amore tagoknak állandó kedvezmények!!!

A P-Performance oldalán mindezekről kis ízelítőt kaphatunk: www.p-performance.hu
Kérdéseiteket az info@p-performance.hu címre küldjétek vagy hívjátok a 06-30-816-19-33-as telefonszámot!
További elérhetőségeik a honlapon megtalálhatóak.