Új Alfa Amore irányelvek

2011-03-03  Alfa Amore
Az Alfa Amore egyre több taggal rendelkezik, így egyre nagyobb szükség van pontosabb szabályokra, hiszen az alfás barátok sem mindig barátságosak.
Hírek >> 2011  

Az oldal 2004-es indulása óta rendületlenül növekszik és egyre több látogatót is vonz. Mára több mint 2.700 regisztrált tagunk van akiknek a fele aktívan használja is az oldalt a statisztikánk szerint. Havonta mintegy 20.000 új fórumhozzászólás születik és már összesen több mint 11.000 blogbejegyzést írtatok. Nem csoda, hogy naponta 35.000 feletti az oldalletöltések száma, ami egyre csak emelkedik. Így kijelenthetjük, hogy az Alfa Amore már nem csak hobbi, hanem egy központi szervezet az Alfa Romeo rajongók életében. Oldalunk nemcsak az alfás körökben példaértékű, hanem az egész itthoni autós közegben elismert, nagymértékben köszönhetően az alfás összetartásnak, amit minden más autómárka tulajdonosa irigyel. Célunk, hogy továbbra is fenntartsuk közösségünkben a kellemes baráti légkört, azonban ehhez új szabályokra és nagyobb stábra van szükség.

2011. Március 3., 22.00 órától az alábbi módosítások lépnek életbe.

Új moderátor csapat

A február elején meghirdetett feladatra meglepően nagy számban érkezett jelentkezés, amelyek közül kiválasztottuk a legmegfelelőbb embereket. Így sikerült egy olyan stábot alkotni, akik jól lefedik az Alfa Amore tagok mintáját korra, nemre, életútra, szakmai tapasztalatokra való tekintettel. Feladatuk, hogy az új szabályok betartására ügyeljenek, kiemelten a fórumozás területén.

Kilétük az eredeti tervvel ellentétben mégsem kerül nyilvánosságra.

A moderátorokat az Alfa Amore Moderátor tag képviseli, vele tudtok kapcsolatot felvenni, kérdéseket feltenni.

Minden topik alján megjelenik egy link, ahol e-mailen tudtok értesítést küldeni a Moderátoroknak, ha a szabályokkal ellenkező viselkedést észleltek. Ezt ne gondoljátok feljelentősdinek, egyszerüen arra való, hogy felhívjátok a Moderátor figyelmét olyanra, amit esetleg ők nem vettek észre.

A Moderátornak jogában áll megítélni a szabályszegést és önállóan intézkedni a Tagsági szabályzatban leírt módok szerint. Minden tag korlátozását és indoklását nyilvánosságra hozzák az Alfa Amore üzenetek topikban. Ezen topikba csak a moderátorok és adminok írhatnak, a tagok részére csupán látható. Ezért nem keverendő össze a Site fejlesztés topikkal, aminek célja változatlan.

Új szabályzatok

Három új dokumentum került bevezetésre, melyek az itteni társas életben irányadóak vagy kötelezőek.

A Felhasználási feltételek minden tagunk részére kötelezően elfogadandó, enélkül nem tudja az Alfa Amore oldalát tovább használni a jelzett időpont után.

A Tagsági szabályzat olyan iránymutatás, ami alapot ad a moderátoroknak a szabály betartására és ismerteti annak hogyanját a már ismert tagsági feltételek mellett.

Az Alfa Amore Netikett olyan javaslatok gyűjteménye, melyet ha betartasz egy sokkal nyugodtabb és jobb hellyé vállhat az Alfa Amore.

Az együttműködésben mindenkire számítunk, hiszen az oldal továbbra is az Alfa Romeo rajongókat szolgálja ki!

Kapcsolódó írásaink:

Írta:
Alfa Amore
Kapcsolódó topic:
Site-fejlesztés - ötletek, hibák