Wolf Kati is fellép AlfaCityben!

2011-05-20  Alfa Amore
A többség egyetért abban, hogy Wolf Kati sokkal jobb helyezést is megérdemelt volna múlt hétvégén Düsseldorfban, az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében. Ismerd meg Katit AlfaCityben, ahol nemcsak a Szerelem miért múlsz című slágerét adja elő, hanem más dalokkal is készül!
Hírek >> 2011  

A fellépés tervezett időpontja: 12:30

Katit nemcsak a hangjáért szeretjük, hanem azért is, mert egy tűzpiros Alfa Giuliettát vezet, amely szerepelt is a klipjében. A héten összefutottunk Katival pár percre, és egy villáminterjúban kikérdeztük arról, hogy tetszik neki Juliska.

Jópár kilométert mentél már a Giuliettával. Mik a tapasztalataid? Mennyire kerültél közel az autóhoz?
 
W.K.: Ami elsőre nagyon megfogott, az az ereje. Ha megnyomod a gázpedált, akkor megindul, és nagyon jól megy. De a fékek is hasonlóan jól működnek, ha nem vagy bekötve, egy erősebb fékezésnél könnyen a szélvédőben találhatod magad.Az sem mellékes, hogy nagyon feltűnő, elsősorban a formaterv és a piros szín miatt. Két kisgyerekkel még pakolható is, a gyerekülések, és a csomagok pont beférnek, így egy hosszabb utazásra is tökéletesen alkalmas a Giulietta.

Mik azok a legfontosabb szempontok, amelyek alapján autót választasz magadnak?
 
W.K.: Mindegyik tényező nagyjából a Giuliettára is érvényes, bár nem vagyok márkabolond, már ami az autókat illeti. Elsődleges a biztonság a gyerekeim miatt, ez mindent felülír. Kicsit ehhez kapcsolódik, de a teljesítmény is szempont. Jó, ha tudom, hogy ha rálépek a gázpedálára, akkor gyorsan és biztonságosan be tudok fejezni egy előzést. De ezzel az autóval a megállás sem nagy kunszt, nagyon jó fékei vannak. Végső, de nem legutolsó szempont a szépség. Bár az kimondottan tetszik, hogy sokan megnézik, elég feltűnő jelenség, és azt is szeretem, hogy egyedi.

Az autóból árad az olasz stílus, hozzád ez mennyire áll közel?

W.K.: Az ételekben mindenképp :) Nagyon szeretem az olasz konyhát, nagyon tésztás vagyok. Többször voltam náluk nyaralni, imádtam, ahogyan élnek, a temperamentumukat, a nyelvüket. Röviden, tetszenek az olaszok. 

Interjú: Teddy
Fotók: Cseke Eszter

Kapcsolódó írásaink:

Írta:
Alfa Amore