156 1.6 TS - főkép

Blog

2016-11-02
Első futómű javítgatás

Üdv.! Gondoltam nekifekszek az első futóműnek. Nyiszorog, kopog, eléggé leng és minden úthibára érzéken az orra a Kicsikémnek. Mindkét oldalon alsó lengőkart cseréltem, lengéscsillapítókkal. Mint utólag, szétszedéskor kiderült, a spirálrugókat is kell, :-( Újabb kis "huncutságra" derült f Tovább »

2016-10-20
Bajuszkapcsoló csere

Hi! Újabb szép nap és szabadidő hasznos eltöltése..... Ha esik az eső, használni kell az ablaktörlőt. Ez idáig szerintem evidens :-) Viszont az nem, hogy az ablaktörlő kapcsolót szakaszoló törlésre állítom, akkor vékony kis fekete füstcsíkot ereget. Beköltöztek az indiánok és sms-t írtak. :-( Tovább »

2016-10-18
Új kabát

Hi! Ma elérkezettnek láttam lecserélni a szelepfedelet és a motorborítást. A szelepfedél eredetileg alumínium , csak a régi, sokat emlegetett szerelő kolléga munkája során az egyik sarkát túlfeszítette és letörte. Volt hegesztve de mindig szivárgott onnan a motorolaj a blokkra. A trafótartó leme Tovább »

2016-10-14
Szabadidő hasznos eltöltés...

Hi! A történet ott kezdődött, hogy rendeltem a fűtésvezérlő egységbe 3 ledes izzót. Egyedi foglalatos izzók ezek, amik nem a megszokott rizsszemizzó pikk-pakk cserével megoldhatók. Ha vicces kedvemben lennék akkor azt mondanám, hogy a műtét sikerült csak a beteg halt meg. A lényeg a ledes fényf Tovább »

2016-10-13
Motortartó bakk

Üdvözlet Márkatársak! Ez a bejegyzést csak érdekességnek és elrettentő példának teszem fel! Tanulva az autóvásárlás rejtelmeiből, a szakbarbárok munkájából akik "szakember szerelőknek" hívatják magukat és a tulaj tudta vagy tudta nélkül barbárkodnak nem kevés pénzért! Személy szerint szeretek f Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:156 1.6 TS
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1998
  • Színe:Rosso
  • Extrák:
    könnyúfém kerekek
    tolatóradar
    klíma
    riasztó, központi zár

  • Egyéb:
    Sajnos elég öreg már a vas. Nagyon sok esztétikai és szerkezeti gondja van.Szakbarbárok kezei "munkája " nyomán égnek áll a haja. Ez mind sok-sok pénzbe és időbe fog kerülni, de a cél a lényeg.

Fotóalbum