159 Sportwagon - főkép

Blog

2017-08-29
Dübörgő hang a futóműből

Rám jár a rúd, alig javitunk meg valamit máris itt az újabb. Motor hibakód erg szelep, cserélni kell. Aztán menet közben dübörgő moraj a futóműből, lengéscsillapító? Meglátjuk holnap újra meglátogatom a szervizt. Tovább »

2017-08-22
Sebességváltó teljes generál

Első perctől furáltam a váltókart, ha levettem a lábam a gázról, bólintott egy nagyot. Most négy hete, hogy egyik pillanatról a másikra eltünt a hatodik fokozat. Irány a szerviz. Sok jóval nem fogadtak. Csapágyakat cserélni kell. Végül a teljes váltó belső generál, váltó olaj. Első futómű beállítá Tovább »

2017-05-22
zavaró zajok :)

Zörgő, nyüszögő hangok a fotómű felöl. Először kormány összekötő csere, majd futómű beállítása. Kormánynál megszünt a zaj, de 50 km után újra jönnek a hangok, vissza szervízbe, ahol kiderült, hogy a lengéscsillapítók és ezzel járók cseréje is kell. Mint kiderült cserélni kell lengőkart is. Ennek köl Tovább »

2017-01-06
Bal első sárvédő :(

Parkolóházban sikerült a bal első sárvédőt meghúznom. Amint lehet javíttatom, de polír is kell a teljes vasra. Kíváncsi leszek a költségre :( Tovább »

2016-10-23
Kötelező javítások, jobb első sárvédő csere és fégyezés

Sajnos belém jöttek, így az autó jobb első sárvédője cserés lett. Szerencsére a Gyöngyösön lévő Püspöki autó szerviz nagyon korrekt már régóta hozzánk. Korábbi autóimat is ők javították, így most is őket választottam. Nagyon szépen és főleg nem túl drágán lett cserélve a sárvédő, a levegőszűrő háza Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:159 Sportwagon
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2008
  • Színe:Fekete
  • Jellemzők:
    Gyönyörű forma, de ezt biztosan így látja más is. A festés kicsit matt jelenleg, de hamarosan polírozni fogjuk, hogy újra szép legyen.
  • Extrák:
    Digitális kétzónás klíma, kormányon lévő audió vezérlés, cd hifi
  • Egyéb:
    Az autót eladtam, mert mégiscsak benzines az igazi :)

Fotóalbum