Mutasd

>> Esemény2017-05-03

Az egyik legszebb nap, amire nagyon vártam már. Véééégre sikerült elhozni Halásztelekről az előző tulajtól az Alfa 159-est!!
Az előző gazdija nagyon gondos volt, minden szervizt, javítást, cserét dokumentált, nem sajnálta rá sem a pénzt sem az időt.
Maga az autó elmondása szerint 2006-os, 2008-as forgalomba helyezéssel, ugyanis egy Alfa szalonba volt kiállítási (nem teszt!-) autó. Aztán jött a nagy válság, bedőlt a szalon :/ Az autó a behajtó bankhoz került, majd ott pihent egy jó ideig. Az első pár évben összesen 5000 km-t ment a kicsike. Ezután Pécsen talált gazdára egy hölgy személyében, majd utána került az előző tulajhoz. Első találkozásunkkor megragadott az autó, nem is haboztunk a vétellel, attól függetlenül, hogy nem volt egy olcsó darab, bár tekintve a fullos felszereltséget, az alacsony km-óra állást (114.500) úgy gondolom jó vétel volt :) Imádom! Egyetlen (illetve 2 kis problémám akad vele: nevezetesen hogy néha nyüszögés hallatszik a szélvédő és a bőr érintkezésénél valahol, valamint az anyós oldali ajtóból, de nem zavaró (még) és csak alkalmi.