Mutasd

>> Szerviz2020-10-06

Olaj és szűrők cseréje, csak hogy meglegyen a szervíz könyv... km: kb. 142.000

 
>> Szerviz2019-10-21

Km állás: 137000

 
>> Szerviz2018-06-23

Március 15-én az M3-mason Mezőkövesd magasságában (nem én vezettem, nem voltam ott) a barátunk elmondása szerint elment az erő az autóból, majd egy benzinkúton félre állva már csak nehezen indult be, és irdatlan csörömpölés kíséretében kiírta a hibakódot az aszfaltra, az összes olaj elfolyt... Tréler Zé-hez.

A trélerről levéve annyit láttunk, hogy a karter hosszában végig van repedve. Sajnos mivel váratlan vendégek voltunk, az autó két hétig állt.

Március 31-én lett szétszedve. A hármas hajtókar csapágy megégve, a hajtókar keresztbe tört, hosszában megrepedt, a dugattyú kb. 5 forintos méretű darabokra tört és szétverte a hengerfalat is: Motorcsere.

A megfelelő donor beszerzése azonban nem volt egyszerű feladat. Zé is keresgélt, ígértek neki egy blokkot, ami nagy nehezen május elején odakerült, de valami probléma volt vele. Mi is keresgéltünk a különböző apróhirdetések között, de nem találtunk megfelelőt. Végül május közepén meglett a megfelelő donor blokk! 13-án úgy volt, hogy el tudjuk hozni, de sajnos kiderült, hogy a szelepvezetők is repedtek, cserélni kell. Május 18--án volt a következő időpont, este mi indíthattuk először az új szívvel az autót. Szép, egyenletesen járt, kipufogó nélkül még kicsit hangosan. Összeszerelték a maradékot, majd újra beindítottuk... és néhány perc után elment a kompresszió a 3. hengerben. Feltételeztük, hogy még van olyan szelep, ami nem zár rendesen bemelegedés után. Hengerfej újra le..

További egy hét telt el, mire sikerült megoldani a problémát, és el is hoztuk az autót, egy tökéletes, bejáratós motorral :)

1000 km-nél olajcsere.

 
>> Szerviz2017-12-03

- Termosztát csere
- Olajcsere ismét, öblítő jelleggel Zé javaslatára
-Jobb külső tükör rugó javítás (már nem csukódik be ajtóbecsapásra)

Km óra állás: 125840

 
>> Tuning és extra2017-11-17

Öreg nyári gumikkal kaptuk az autót, és úgy döntöttünk, célszerűbb egy jó minőségű négy évszakos, mivel keveset megyünk.

Vredestein Quatrac5 gumikat kapott, szerencsére egy közeli gumis gyorsan fel is szerelte.

 
>> Szerviz2017-10-16

Zé-nél pihent. Megnéztük, megegyeztünk, leszervizelte, lett rá egy új vizsga és elhoztuk. Amik csinálva lettek:

- Vezérlés
- Vezérmű tengely, szelepek, stb.
- Olaj

Km óra állása: 124.340