Autó adatlap

  • Típus:146 2.0 Twin Spark
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1996
  • Színe:Titán
  • Jellemzők:
    Régi álmom vált valóra, mikor 2005-ben megvettem az első "Romeomat" egy titán színű 2000-res, 150 lovas 146-os fenevadat.

    Lelkesedésem a 6 éves használat során is töretlen maradt. Jó érzés volt először megtapasztalni, milyen ha az embert nem előzik le a sztrádán. Az sem mindennapi, ahogy az alfatulajdonosok összetartanak az útakon. Mindemellett azt is szerettem, hogy az autómat nem csak én vettem észre.

    Renkívül sportos volt a kicsike, 150 ló dolgozott benne, ez megfelelően mórgos hangot is kölcsönzött neki, igazából, csak magas fordulatszámon érzezte jól magát, a várost utálta, és csak sok kajával tette túl rajta magát (12 l/100 km) kis fordulaton nem harapot, viszont sztrádán nem használtuk a külső sávot. Mint minden Alfa, ő is kényes műszer volt és sok törődést igényelt, de meghállálta.

    Ha nem jelenik meg a piacon a 159-es modell, még ma is őt használnám. Csak jót tudok róla mondani, ajánlom minden Alfamániás fajtársnak.
  • Extrák:
    Manuális klíma, állítható kormány, centrálzár, elektromos ablakemelők, elektomos tükrök, szervókormány, szinezett üveg, és visszapillantó tükör (kék), ülésmagasság állítás, ködlámpa, szárny, krómos kipufogó, R15-ös gyári alufelnik, stb.

Fotóalbum