146 ti - főkép

Blog

2009-11-24
Bucsú!

Ma aláírtuk az adásvételt,átadtam a forgalmit a kereskedésnek.Szép volt néha jó volt ha ép nem a kútnál kellett fizetni:)köszi,de ennyi.Túl sokat evet,de jól ment.Csörgött zörgött,de elfértünk benne.A család szerette,de nem volt elég gazdaságos a városban,meg hát túl fiatal se.Így lecseréltük egy na Tovább »

2009-11-09
Féltengely csere!

Jobb oldali féltengelyem át ment kávédarálóba:(Trencsiktől szereztem két jó állapotút,kicseréltük a jobbost és a balost is.Szétszedés közben kiderült,hogy a kb. 6000 km-t futott lengőkarok gömbfejei megadták magukat:(Ezekből újat kapott.Remélem tovább bírják mint az elődeik,pedig azok is újak voltak Tovább »

2009-08-22
sárvédő műanyagok cserélve.

Mikor az autót vettem túl nagy gumik voltak hátul.Most eljött az idő és kicseréltem a műanyag elemeket:) Tovább »

2009-08-22
Nyaralás vagy szerelés?

Nyaralni voltunk a Balatonon.Nekem ez volt a nyaralás része:)) Tetőkárpitot cseréltem.Nem volt egyszerű,nagyon fel volt ragasztva a tetőhöz,de sikerült áthúzni.Plüss húzatott kapott. Tovább »

2009-06-24
Ciripelés,csicsergés

Kiideggel ez a hang és nem jövök rá mi csinálja:( A hosszbordás szíjtól jön a hang. Már cseréltem mindent: Generátort,szervó szivattyút,vezetőgörgőt,szíjat.klímakompreszor is megnézve. Ma a feszítő is cserélve lett.Mégse tűnt el a hang:( Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:146 ti
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1996
  • Színe:Rosso
  • Jellemzők:
    Gyári ti felszereltség: El.Ablak4,El.tükrök,Füthető tükör,ABS.stb..
  • Extrák:
    Blaupunkt san reno fejegység,Barum 195/50gumik,dekorációk:)
  • Egyéb:
    96 februárban jött le gyártósoról.Svájcból érkezett.

Fotóalbum