Mutasd

>> Szerviz2008-10-21

elsore furana hangzott, hat még az érzés. menet kozben jobbra kanyarodaskor kopogott a kormany. ??? ugye ugy. majd 10km utan elkezdett jobbra balra rangatozni es a kocsi ugralt mint egy kecske. brutááális. elsore azt hittem h el akartak lopni a kerekeim es azok akarnak leesni. utanahuztam a csavarokna, de semmi. 40 - 60 km/o sebesseg kozt ez volt erzekelheto. basszus. masnap semmi.

>> Egyéb2008-07-18

Miota kicserélődött a kipufogóvég illetve a valto is már megujult, a kocsim hangja kevésbé Alfás, kevésbé dörmögősen spéci, de a fő hogy már nem recseg. Alapjáraton kissé elektromotorhoz hasonló, de fordulatban mar nagyon jó. Érezhetően könnyebben megy, sőt.
És ami nagyon kellemes meglepetés, hogy a fogyasztásom lényegesen javult. Igaz már nem járok annyit, ugyanis elköltöztem otthonról, és igy 1/3át utazom az eddiginek. De addig legalább várattat magára a vezérmüszij csere. Még 15 ezer KM addig. Ujabb kiadas, ó jaj. Már elég. És a gyertyák még mindig ugyanazok mint mikor vettem. Vagyis 186 ezer KM óta nem cseréltem, és most van 225 ezer. Basszus.
Remélem most már nem ér más csapás és le sem kell hogy cseréljem egy MiTora a verdát. Kár volna érte, bár az uj az uj. Igaz nagyon megszolitott az uj FIAT 500is, de Alfábol FIATba??? Hát nem is tudom.

>> Szerviz2008-07-09

hogy ne legyen szervizmentes egy honap sem, most a kuplungom és a kinyomos csapágyat cserélték a szervizben. utobbi volt lestrapálva nagyon. de most már omega az ALFA

>> Szerviz2008-06-25

hátsó lökös fényvisszaverő prizma cseréje v. pótlása... Balcsin voltunk párommal vasárnap, s utközben v. elveszett v. ellopták parkolás alatt a prizmát. Nem vész, volt szervizbe, csak 3000FT bánja. De most már van végre.

>> Szerviz2008-06-10

kipuff vég csere, mert a dob szarrá ment - megette az idő, a só, az eső és a jó édes öreganyám. Alfás betegség gyanánt elöl vmi kipuff cső szoritot is kell cserélni v. forrasztani, nemtom. Egyetlenegy támaszto csavart kiengedtek, sőt, kivettek és már nem csereg. Most már majdnem mint az uj, Teljes lesz mostantol az élvezet, hogy csak a kerekek zugása és a motor duruzsolása hallhato. Van ISTEN (Dunauto márkaszerviz személyében).

 
>> Szerviz2008-06-10

olajcsere, szervofolyadék töltés - mert ugye a csere drága volna, ismét egy hátsó egő jobb oldalt, met ez Alfám betegsége, ... nyári tappancsok feltétele, sulyozás, ... jobb első csapágy csere - szervizes örömére levegő nélküli meló, igy jol megszopta a tizéves csavarok kiengedésénél, bocsi

 
>> Szerviz2008-06-10

első futómü rendbetétele, jobb hátsó csapágy csere, egők cseréje, mert a régiek már semmit sem értek.

 
>> Szerviz2007-07-10

komplett uj fék tárcsák hátulra, fék pofák szintén, jobb első féltengely csavarpótlás, szervizajto elött megadta magát a kicsike :)
olajcsere - Selenia, levegőfilter, olajfilter, ...
és a lebegő részek rögzitése, akku ellenőrzése, belső kárpit helyretétele, ...
nagytakaritás, szervo-olaj felöntés, ...