Mutasd

>> Egyéb2008-09-26

Szevasztok!

ELADÓ!!!

Maradtak SUDomból első övfeszítős övek, szárral együtt. Jobb-ball. Komplett!! Egyik műanyag tokja repedt, de működnek. Feszítenek rendesen. FEl vannak tekerve így kicsit nehezebb berakni. Én már raktam be így is. Kicsit tovább tart.
Gyári Alfa, pajzs kapcsosak.
Van egy szivargyújtom is, szintén Sudból.

Akit érdekel írjon a falamra! Vagy E-mailt.
Köszi

>> Egyéb2007-09-30

Ma reggel 09-10:30 között végleg elköszöntünk egymástól. Tomee Cartársé lett. Nehezen tudtuk a platós autóra feltenni. Állásában leeresztettek a gumik egyet tudtam felpumpálni. Sajnos nem az én hibámból állt egyhelyben sokáig, és romlott az állapota. Az a qrva élet és a szomszéd tetvessége. Én nem abban a házban lakom, aminek az udvarán tároltuk. Ott csak egy házrészünk van üresen. Nehezen ment el, mert NEM akart. Ragaszkodott hozzám. Sajnálom Sud(BIGOT). Miközben a platót zártuk a könnyeimmel küszködtem. Szerettem ezt az autót. 10 évig volt nálunk mielőtt összetört. 6 évig hajtottam első autóm volt. Most is sírok, mikor ezt írom. Nem rajtam múlt semmi. Szeretem ezt az autót. SOKAT adott nekem, nekünk!!! Rengeteg élmény jön elő, amit vele töltöttem. Együtt sírtunk de rengeteget nevettünk.
Tomee remélem a motort váltót használni tudod. Annak semmi baja. Használd egészséggel, hűséges és erős autó ez. Megérdemli, hogy használni tudj belőle, ami kell!!!
Forza SUD 1.2 (BIGOT). SOHA NEM FELEJTELEK EL!!! ÉS KÖSZÖNÖK MINDENT, SZERETLEK ÉS FOGLAK MÉG ÉLEK!!!

>> Egyéb2007-05-18

Kép sajnos csak illusztráció. Nem fotózkodtam vele, nélküle, azt hittem még lesz rá módom. Nem lett!!! :(
A másik két kép sajnos ekkor készült. :-(
2X mentett életet ez a Boxer Sud. A testével védett meg az ütközéstől, mind kettőnket. 1. 1999. 2. 2002. Memori Sud 1.2 (1983.)

>> Egyéb2007-05-16

2002-ben Apám ment vele télen jégen, és kisebb szakadékba csúszott, mert defektet kapott. Keresztbe állt és már csúszott is le az útról.
Én meg akartam javítani, de a szerelők horror árat akartak kérni:( Volt, hogy a bent lévő alkatrészek megmentettek párszor, amikor a Bestia 33-ba kellett valami.
Gyönyörű igazi Régi Alfa volt. Memori Sud 1.2 (1983.)