Mutasd

>> Egyéb2014-07-15

Szerencsére érdemes volt belevágnom ,bár kicsit féltem tőle,de bátoritottak hogy megoldható a papirozás.A vizsgán nem voltak tul szigoruak bár gyönyörüen le lett tisztitva az alja is és teljesen gyári az üléshuzatokat leszámitva minden.
Egy használati utasitást is vettem e-bay-enn és még a hátsó 1.6 jelzés hiányzik de folyamatban van az is.Nem volt olcso a szállitgatással javitással engedélyek kifizetésével együtt ,de szerintem megérte és igy az értéke is jelentösen megnött. (remélem) :) De annak örülök a legjobban hogy ezentul mehetek vele bárhova és nem évi 2-300km megy bele. Nevet is kapott idén : TURCSI lett :)

 
>> Egyéb2014-03-22

Idén elhatároztam hogy felkészitem a kis " turcsi-t " az OT vizsgára.Remélem hogy összejön és akkor nyugodtan mehetünk bármerre kirándulni.. :)
A honap elején fel is vittem fehérvárra hogy egy restaurátor finomitson rajt és elvégezze a még szükséges munkákat.Szóval szurkoljatok... !!... :))

 
>> Esemény2013-06-29

Ujra utrakeltünk az öreggel az év legnagyobb utjára(bulijára) és nem csalodtunk ujra egy jol megszervezett jo hangulatu Alfacity-t láttunk.Sajnos megint hamar hazajöttem pedig még maradhattunk volna egy darabig másnem a jo zene miatt is:)
A kicsikém ujra hibátlanul ment és remélem hogy megérem egyszer hogy OT-s rendszámmal érkezem :)
Az idő is jo volt szerencsére! :))
Már most várom a következöt! Köszönet a szervezöknek!

 
>> Esemény2012-08-13

az idő idén sem kegyelmezett :( ...a kis alfettám ismét hibátlanul teljesitette a távot :)...az alfetta szülinapon kötelezöen megjelentünk :)

 
>> Esemény2011-06-01

Az idö betett a legnagyobb legjobban várt taalálkozonak sajnos de azért jol éreztük magunkat.Itt is megköszönném a szervezöknek a munkáját fáradozását! A kicsike jol ment hazafelé 140-et is simán vitte erölködés nélkül persze csak pár másodpercig.
Összességében egy jot autoztunk és ismét jo volt találkozni a nyugati banda tagjaival és más alfarültekkel.....

pár kép:

 
>> Esemény2011-05-08

kértem p-s rendszámot és megmozgattam a kicsikét.Velemben is jártunk....

 
>> Esemény2010-12-04

ja meg mosás is volt a macskák egy kicsit megtaposták a garázsba szegényt : )

 
>> Szerviz2010-06-05

még alfacity elött kapott a kicsike egy fakormányt és az olajat is lecseréltem.km-t nem sokat ment hanem már 2 éve benne volt az olaj.szüröt nem cseréltem.

 
>> Esemény2010-05-31

egy jo ismernösnek köszönhetöen lett rendszám a gépre igy 2008 után ujra ezzel tudtam menni alfacity-re.2 év alatt 300 km-t ment a kicsike igy odafelé befogott a hátso fék de szerencsére odaértünk nem volt komolyabb gond.nagyon jol éreztem magam,sok ismerössel találkoztam,sok szép alfát,fiatot,maserátit láttam.a giulietta show nagyon tetszett szinvonalas szivhez szoló volt.az ujdonság nagyon szép lett bár a többséggel ellentétben nekem az eleje jobban tetszik a hátulja egy kicsit átlagos.a belseje nagyon szépre sikeredett.este felé megjött a tesom is a haverjával együtt néztük a koncertet.ekkor már sokan elmentek ez nem tetszett annyira.azt hittem este nagy buli lesz....
közben az autokat is fotozgattuk a domboldalon.teddy nagyon rendes volt és beállt mellénk a juliskával igy nagyon ütős képek születtek.
aztán mentünk felállitani a sátrakat és este jo hangulatban beeszélgettünk,sőt uj tagokat is megismertem.éjjel az erödbe is betévedt a csapat a mai napig nem tudom hogy találtunk ki onnan de szrencsére kijutottunk és nem felejtjük el egyhamar a turát : )))
másnap reggel kicsit másnaposan éhesen fájo nyakkal indultam haza zotya és reaperrel konvojozva takácsi-ig onnan pedig egyedül szombathelyre.

köszönet a szervezöknek ezért a fantasztikus taliért : )

 
>> Egyéb2010-05-09

őt is megjárattam hamár lett végre rendszám : ))