pityke - főkép

Bykfickével mentem idén a nagy eseményre :)
Délre értem oda a nagy melegbe és egyből el is kezdtem sörözni :)Pár ismerössel beszélgetés,aztán le a strandra meg az autok nézegetése következett.Idén a 75 -ösök tetszettek a legjobban..
Éjjel ott maradtunk a camping-be és másnap dél körül indultunk haza.
Jol éreztem magam idén is.Köszönet a szervezöknek,látszott hogy kitettek magukért!
Pár képet mellékelek :)

 

kivonattam még oktoberbe Bykfickét 6 honapra és néha muszály kicsit megmozgatni...:)

 

idén is elindultam szokás szerint az év végi találkozóra kaposujlakra.Talán az is volt a baj hogy elötte nap már megtankoltam BYK-fickét és talán a reggeli kóma is meg az egyéb születési hibák:)hogy kb zalaegerszeg után nézetm meg mennyi pénzt hoztam és kiderült hogy semennyit :((((
kb még 10km-t mentem és némi filozás után ugy döntöttem,hogy kellemetlen lenne pénzt kéregetni kölcsön és visszafordultam.
igérem jövöre odaéerek!!!

 

Bykfickével vágtam neki az utnak ,hogy idén is ott lehessek a legnagyobb alfás találkozón. (Turcsinak még folyamatban volt a rendszámozása)
Nagyon tetszett az uj hely és éjjel 3-ig maradtam,de rájöttem hogy a diszkózáshoz már tul öreg vagyok.Napközben sörözgettem a haverookkal meg jöttek tesómék is és elrepült hamar az idő.Nagyon tetszettek a 4C-k és a régi alfák is.A MITO Sabelt ülései nagyon bejöttek :)
Már nagyon várom a következő alfacity-t! Jövöre ugyanitt!!!

 
>> EgyébAlfa Alfetta 1.6 // 2014-07-15

Szerencsére érdemes volt belevágnom ,bár kicsit féltem tőle,de bátoritottak hogy megoldható a papirozás.A vizsgán nem voltak tul szigoruak bár gyönyörüen le lett tisztitva az alja is és teljesen gyári az üléshuzatokat leszámitva minden.
Egy használati utasitást is vettem e-bay-enn és még a hátsó 1.6 jelzés hiányzik de folyamatban van az is.Nem volt olcso a szállitgatással javitással engedélyek kifizetésével együtt ,de szerintem megérte és igy az értéke is jelentösen megnött. (remélem) :) De annak örülök a legjobban hogy ezentul mehetek vele bárhova és nem évi 2-300km megy bele. Nevet is kapott idén : TURCSI lett :)

 

előhoztam a mult héten byk-fickét a téli álombol,és kiszellöztettem mert kissé bepállott penészedett a garázsba... :)
ráfért egy kipufogohegesztés is amit csak ideiglenesen lett megcsipve majd le kell szereln i mert nem fértünk hozzá rendesen.a probléma hogy a középső dobbol szakadt ki a cső a tövénél.
mentem vele pár kilométert ,de vizfolyást is látok a vizpumpánál valoszinü cserélni kell...

 
>> EgyébAlfa Alfetta 1.6 // 2014-03-22

Idén elhatároztam hogy felkészitem a kis " turcsi-t " az OT vizsgára.Remélem hogy összejön és akkor nyugodtan mehetünk bármerre kirándulni.. :)
A honap elején fel is vittem fehérvárra hogy egy restaurátor finomitson rajt és elvégezze a még szükséges munkákat.Szóval szurkoljatok... !!... :))

 
>> EseményAlfa Alfetta 1.6 // 2013-06-29

Ujra utrakeltünk az öreggel az év legnagyobb utjára(bulijára) és nem csalodtunk ujra egy jol megszervezett jo hangulatu Alfacity-t láttunk.Sajnos megint hamar hazajöttem pedig még maradhattunk volna egy darabig másnem a jo zene miatt is:)
A kicsikém ujra hibátlanul ment és remélem hogy megérem egyszer hogy OT-s rendszámmal érkezem :)
Az idő is jo volt szerencsére! :))
Már most várom a következöt! Köszönet a szervezöknek!

 

Piritu és Wikicica jovoltábol minitalira került sor a sághegyen ahol még sosem voltam.jol éreztük magunkat beszélgettünk megcsodáltuk az uj giuliettát beültünk egy hangulatos vendéglöbe is.nagyon jo éreztük magunkat.jo lenne ha több ilyen kis tali lenne a jövöben :)

 

a balatont nyáron nem lehet kihagyni igy hát beugrottam bykfickébe és lehuztam siofokra ahol jo kis tali volt.finomakat ettünk ittunk a végén pedig még egy giuliettás lufit is nyertem a tombolán aminek nagyon örültem.hazafelé az aranyparton csobbantam egy jot és kényelmes tempoban mentem hazáig.táv 330 km fogyasztás 6-7 liter :)