NGC - főkép

Ma kicseréltettem a légszűrőházat (bontottat vettem), a két kézifékkötelet, és a bal első helyzetjelző izzó foglalatot. A régi légszűrőház fedele nem záródott teljesen, így fals levegőt szívott, és a légtömegmérőnek sem hiszem, hogy jót tett a dolog. Most érezhetően finomabban megy.
Az utasoldali légzsák hiba jelentkezett megint. Lehet, hogy legközelebb kiiktattatom azt a csatlakozót.
A bal első helyzetjelző izzó foglalatot kiszedtem a régi lámpabúrából, és berakattam.

Egy ideje bal oldalról hallani némi kattongó, körforgalomban (olyankor jobban megemelkedik az autó bal oldala) recsegő hangokat. Szóval a lengőkarok produkálják a hangokat. Később cseréltetem.

km.: 194.761

Kicseréltettem az alapjárati motort, mert a fordulat ingadozott üresben guruláskor, és kis gáznál hidegen fulladozott. A légtorokházat is kiszedték, kitakarították. Megnézettem a futóművet, azt mondták nincs gond, mégis kopog és nyöszörög. Nem baj, a hátsó stabilizátorrudat mindenképpen cseréltetem, mert a két évvel ezelőtti műszakin is mondták, hogy az kuka, plusz ugye még volt egy kocc is.
A kézifékkötelek is cserések. És ha már ott voltam, megnézettem a légszűrőházat is, mert valaki annyira gány módon rakta egyszer vissza, hogy a házat átfúrta, és úgy csavarozta a tetejét mellé... így most egy darab csavar fogja. Rendeltem egy bontottat, elvileg az holnap megjön, és be is rakatom, ahogy illik, plusz a kézifékköteleket is.
Az anyósülés légzsákját is megcsinálták, csatlakozó probléma volt.

km: 190.630