156 1.6 TS - főkép

Blog

2012-09-11
Ajtókeretek fényezése

Mivel az ajtókeretek elég mattak voltak vásárláskor is többször is fekete dekor fóliát ragasztottam rájuk. Ez a fekete fólia kb fél év alatt felhólyagosodott és csúnya lett. Most erőt vettem magamon és lemostam a ragasztómaradványokat felpolíroztam a felületeket és kapott pár réteg matt fekete borít Tovább »

2012-09-11
Kis sérülés :D

A télen sikerült lekarcolnom a gépet az Aréna Pláza egy szűk járatában... A lököst újra kellett fényezni, sárvédőt sikerült szerezni gyári színűt és nem utángyártottat a régi már amúgy is rohadt. A fényezési munkákat Zoli barátom végezte szuper lett! Ki lett javítva még pár kisebb hiba, a küszöbök a Tovább »

2011-04-17
Alsó Lengőkarok

Mivel mióta megvettem az autót folyamatosan kopogott valami a futóműben, és az alsó lengőkarokon kívül más nem maradt hátra megrendeltem őket Erhard-tól. Közben inspektáltam a gépet és rájöttem mitől van kanyarban a gép libegése az alsó lengőkarszilentek annyira kivoltak, hogy 6mm-t lötyögött előre Tovább »

2011-04-12
Kerregő ablaktörlőmotor + hátsó ablakemelő hiány :)

Egyik napról a másikra elkezdett kerregni az ablaktörlőm, rövid diagnosztika után kiderült, hogy a motor rommározsdásodott, mert leesett róla a vizálló zsák, vagy levették. Rendeltem bontott motort + Alfacity-n elszakadt a bal hátsó ablakemelőm azt is vettem két első ajtóhatárolóval együtt.... Egy Tovább »

2011-04-12
Télikerekek

Vettem előre új télikerekeket, nem nagy márka de legalább új :) Lefestettem a felniket is de valszeg jövő télre festhetem újra elég szar lett ill. hátra is fog kapni uj gummákat. Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:156 1.6 TS
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1998
  • Színe:Rosso Proteo
  • Jellemzők:
    korához képest szép állapotban.
  • Extrák:
    Automata (manuális) Klíma, ABS, Pioneer DEH 4000UB, Mac Audio Sub + erősítő...
  • Egyéb:
    Körbe lesz toldatozva nemsokára, ill. idén egy vez görgő/vízpumpa felújítás is vár rá.

Fotóalbum