Tagok >> Coyote >> 166 2,4 JTD Progression

166 2,4 JTD Progression - főkép

Blog

2016-11-30
Akkumulátor

A mai nap kapott az én kis drágam egy új akksit. Gondok voltak a reggeli hideg időben való induláskor. Folyton lemerült a nagy hidegekben. Remélem mostmár rendben fogja tenni a dolgát. Tovább »

2016-11-30
Egy nehéz búcsú

Sajnos ugy alakult, hogy el kellett adni a paripát, mivel a szívem vissza húzott a régi autómhoz. Hissza vágyott a 46-után. Igy hát engedtem neki és úgy határoztunk, hogy eladjuk a Nagyvadat és veszünk egy 46-ot. Hosszas keresés és nézelődés után, na meg egy kis nyomás hatására meg győztem WarbiRu Tovább »

2016-11-23
Szelepfedél tömítés

A mai nap meló után elvégeztem..... Kicsit bátortalanul álltam neki mert nemrég volt bent egy 156-os Alfa nálunk szintén ezzel a gonddal. Elnézve annak a cseréjét elég nagy macerának tünt. Nos kellemeset csalódtam :-) Az egész nem tartott tovább 25 percnél. Összesen 10 csavar és 2 cső, ennyit kelle Tovább »

2016-10-27
Gorilla Glue

KUL-on ismerkedtem meg vele mikor Tedi a belépésnél a kezembe nyomta. Gondoltam ez is csak egy sima pillanat ragasztó, majd be is vágtam a könyöklő tárolójának mélyére. Aztán nemrég mikor a vezeték gondom orvosoltuk a kalaptartó leszedésénél az egyik fül ami bepattan az üveg alá eltört. Vagyis inká Tovább »

2016-10-27
Kábel a rengetegben avagy hátsó lámpa koherencia :-)

Ez egy hosszú történet...... Valahogy úgy kezdődött, hogy már magam sem tudom. Fel tűnt egyszer csak, hogy hátul nincs tolató fény. Nosza rajta cseréljünk izzót, hát nem jött be. Következett a tolató lámpa kapcsoló cseréje, hát ez sem hozta meg a várva várt javulást, bár nem bántam mert a régi má Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:166 2,4 JTD Progression
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2003
  • Színe:Grigio Patrizia
  • Jellemzők:
    Progression + fekete MOMO bőr full motoros fűthető belső, navi, CD tár, ESP, hátsó roló, telefon, motorosan behajló tükör, tempomat.
  • Extrák:
    -elektromos ablak elöl/hátul
    -fűthető szélvédő/hátsó ablak/tükrök
    -ködlámpa elöl/hátul
    -tempomat
    -és még kitudja mik...... :-)

Fotóalbum