156 2.0 TS - főkép

Blog

2020-10-19
Szervíz

Cserélve lett az önindító, a generátor, a termosztát, illetve el lett végezve az időszakos szervíz. A klíma is javítva lett. Km.: 254.000 Tovább »

2018-11-16
Villanyászkodás

Cserélve lett az akkumulátor, a reléaljzatok, valamint a fűtőmotor. Tovább »

2018-06-14
Ciklikus szervíz

Eljött az ideje az olaj - és szűrők cseréjének. Ezenkívül cserelve lett a klímacső, a főtengely jeladó, illetve a két hátsó kerékcsapágy. Km.: 248.000 Tovább »

2018-01-06
Nem tervezett szervíz

Év végén egy futárnak hála szétrobbant a lökhárító ..... Új lökös, fényezés, most szebb mint újkorában. Ha már csinálni kellett, akkor sor került az olajcserére, és az ilyenkor szokásos műveletek elvégzésére. Cserélve lett a hidraulikacső, mivel erőteljesen fogyott a szervoolaj. De, hogy ne legyen e Tovább »

2017-08-29
Kuplung, olaj és társai

Ideje volt már cserélni a kuplungot, már nem volt az igazi. Kapott egy újat, ami ráadásul ricambi originali :) Csereérett volt a szimering, ill. a váltóolaj is. Egyúttal cserélve lett az olaj, ill. a szűrők is megkapták ami jár nekik. Ráadásul kapott egy új pár első lámpát, amivel láss csodát látni Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:156 2.0 TS
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2000
  • Színe:Blue Cosmo
  • Jellemzők:
    127.000 km-el került hozzám kitűnő állapotban. Előző gazdája igényességének és gondosságának hála az autó több évet letagadhat a korából :) Ezen műszaki állapot fenntartása nekem is elsődleges célom lesz.
    Egyszóval jó helyről, jó helyre került az autó. :)
  • Extrák:
    Gyakorlatilag a bőrkárpit kivételével minden van benne.
    A gyári felszereltségen kívül a teljesség igénye nélkül:
    Linea Accessori toronymerevítő, Supersprint leömlő, Supersprint hátsó dob, GTA lámpák, 17" OZ felnik, Pirelli gumik (télen is, nyáron is) stb.
  • Egyéb:
    Vezetési élményben utólérhetetlen, országúton és autópályán érzi igazán jól magát. De ezt itt nem kell magyaráznom ..... :)

Fotóalbum