33 1.7 8V I.E. - főkép

Blog

2014-04-08
pocsolyalámpa

ma beszereltem a novemberben vásárolt led lapokat az első ajtók alá, holnap ha minden jól megy, megkapják a hátsó ajtók is :) Tovább »

2013-06-12
from Sabelt to Sabelt

Változás de mégsem? A Skodámból kiszerelt Sabelt 4 pontos öveket ma beraktuk az autóba. A meglepetés viszont akkor volt, amikor kiszedtük az eredeti öveket, és leltünk rajta egy matricát, amin az állt, hogy Italia TRW Sabelt. Elmosolyodtam amikor megláttam. És persze hogy az eredeti övek helyett ne Tovább »

2013-06-07
RAJ lengéscsillapítók

Elszálltak az első lengéscsillapítóim több mint egy éve, vettem is egy donorautót, ami "hála istennek" imola volt, és nem pászolnak a lengéscsillapítók. Tehát addig csak a környéken jártam az autóval, nehogy valami probléma legyen, mivel az eleje úszott, és el is pattant az úttól ha úgy adódott. De Tovább »

2013-06-03
design frissítés

szavak helyett inkább egy pár kép :) Tovább »

2013-05-29
sárga ködlámpa

régóta szemeztem ezzel a dologgal, hogy kéne nekem sárga ködlámpa.. rendeltem is egy "havernál" 3000k xenon szettet még januárban, ami mai napig nem jött meg.. így ez le van sz@rva, leltem az ebay-en sárga halogént , szóltam is rögtön Szabeee-nak hogy legyen szives megrendelni nekem (köszi Szabi még Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:33 1.7 8V I.E.
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1992
  • Színe:bordó
  • Jellemzők:
    nagyon ritka színü, mindössze csak hármat láttam ebben a színben (az enyémet is beleszámitva) és a leghangosabb 33as 100 kilóméteres körzetben (illetve volt, visszakapta a gyári dobot)
  • Extrák:
    majdnem minden gyári, de van benne K&N direkt szűrő, MOMO Devil kormány, Tenzo R változtatható hangú sport kipufogó (a múlté, mert már eredeti dob van rajta)
  • Egyéb:
    korához képest 100%-ra meg vagyok vele elégedve. sosem hagy cserben, csak egyszer saját hibából besütöttem :( de már rendbe van rakva és újra száguldozik :)

Fotóalbum