Mutasd

>> Tuning és extra2014-04-08

ma beszereltem a novemberben vásárolt led lapokat az első ajtók alá, holnap ha minden jól megy, megkapják a hátsó ajtók is :)

>> Tuning és extra2013-06-12

Változás de mégsem? A Skodámból kiszerelt Sabelt 4 pontos öveket ma beraktuk az autóba. A meglepetés viszont akkor volt, amikor kiszedtük az eredeti öveket, és leltünk rajta egy matricát, amin az állt, hogy Italia TRW Sabelt. Elmosolyodtam amikor megláttam. És persze hogy az eredeti övek helyett ne maradjanak a "B" oszlopban tátongó lyukak, Szabeee barátommal elkezdtük, majd ő maga befejezte a lyukak "betömését" üvegszállal, meg minden egyébbel :) Tehát ezek a "B" oszlop borítások is bekerültek, így most minden úgy néz ki, mintha annak úgy kellene kinéznie. Nekem tetszik, szeretem a 4 pontos öveket. :)

 
>> Szerviz2013-06-07

Elszálltak az első lengéscsillapítóim több mint egy éve, vettem is egy donorautót, ami "hála istennek" imola volt, és nem pászolnak a lengéscsillapítók. Tehát addig csak a környéken jártam az autóval, nehogy valami probléma legyen, mivel az eleje úszott, és el is pattant az úttól ha úgy adódott. De ennek már vége, mert elvittem őket Gödöllőre, ahol megcsináltattam. Lettek keményítve 10%-ot, szóval az eleje az most nagyon ott van, ahol kell lennie.. Végre lehet vele gyorsan is kanyarodni.. Imádom, végre megint megvan az igazi Alfa feeling vezetés közben :)

 
>> Tuning és extra2013-06-03

szavak helyett inkább egy pár kép :)

 
>> Tuning és extra2013-05-29

régóta szemeztem ezzel a dologgal, hogy kéne nekem sárga ködlámpa.. rendeltem is egy "havernál" 3000k xenon szettet még januárban, ami mai napig nem jött meg.. így ez le van sz@rva, leltem az ebay-en sárga halogént , szóltam is rögtön Szabeee-nak hogy legyen szives megrendelni nekem (köszi Szabi még 1x).. ma megjött, be is raktam... kiváncsi leszek rá sötétben :)

>> Szerviz2013-04-14

ma végre megjöttek az új nyári papucsok, maradtam a márkánál, és tipusnál is, az az Falken ZIEX ZE912. az előző szettel megvoltam elégedve, le is jártam őket gyakorlatilag slick-ekre. kapott az alfi új akksit is, de nem most, hanem két éve, amit be is raktuk anyum brava-jába, és nekem maradt megint a rossz batri a fiatból, mivel azt nem gyújtotta be, de az alfát még igen. csak ez az akksi se bírta, így a lanciából megkaptam a használtat, mert az kapott újat, ami pár hónap használat után ok nélkül lemerült magától.. azt visszavittük reklamálni még februárba, de csak csak nem jelentkeztek a boltból, így vettünk egy másikat a lanciába, és a hét elején meg elfogadták a reklamációt, így kaptunk egyet ingyen (illeve nem, mert az előzőt megkellett venni, csak kaptunk egy másikat), ami végre az alfába kerülhetett..

 
>> Esemény2013-03-21

hát ezt is megéltük.. 100000 km van a kicsikémen :)

 
>> Esemény2012-06-23

sárospataki tuning találkozón indultam a kipufogóhang versenyen, 132,4 decibellel a harmadik helyen végeztem.

>> Esemény2012-06-01

úton Alfacity felé meggurultuk a 95000-et :)

 
>> Autóápolás2012-05-30

Egy, vagy két hónappal ez előtt megvettük Szabeee kollégával ezt a polír cuccot, mivel elég sok jót hallottunk és láttunk róla. Itthon szemezgettünk vele, majd eljött az idő, hogy használni nagyban. Elsőre nem sikerült elvárásaim szerint, de amikor újra nekiálltunk, nyúlott a szám rendesen.. Öröm volt nézni, ahogy a karcok távoznak a lakkból. Igaz, nem egy óra, de nem is csak egy nap ment el rá, de mondhatom hogy nagyonis elégedett vagyok. Hiszen 20 éves lakktól mit várhat az ember? Na de nem tépem a számat, inkább jöjjenek valami képek..

1-3 polír előtt, 4. egy polírozott rész a tetőn, 5-7. polír után