Tagok >> Zabbancs >> 33 1.5 boxer, 83LE

33 1.5 boxer, 83LE - főkép

Blog

2011-01-21
Meghalt a lelkem!!! :(

Kifordult elém egy astra, és már nem tudtam megállni. Totálkáros lett a szeretett szép kis autóm... kb egy 400-500 lenne a rendberakás. Sajnos nem éri meg :( Keresek másikat... Tovább »

2011-01-03
Karbi felújítva! :)

Elvittem az eredeti rossz karburátoromat esztergás ismerőshöz. Mutattam neki, hogy mi a gond. Gyors szétszedés, majd másfél óra múlva már raktuk is össze mert kész is volt :) Sikerült a kikopott tengelyházat felperselyezni. 100ad mm pontossággal dolgozott, és nagyon szépen sikerült megcsinálnia. Én Tovább »

2010-12-04
Pénteki átnézés eredménye...

Nem a vákuumos fékrásegítőmmel van probléma... :) ez jó hír is meg rossz is... mert hát ugye akkor más probléma miatt áll le az autó ha fékezek. De sikerült kideríteni, hogy mi is az a gond. A karburátorom megint nem jó... már egyszer cseréltem benne, mivel kikopott a szelepek tengelyének a háza, é Tovább »

2010-12-01
Irány a szervíz...

Pénteken viszem az én Terikémet szervizbe. Átnézik az egész autót, és megnézik mik a hibái. Szerintem most azért akad 1-2... Azért remélem nem lesz túl sok... egyetemistához mérten nem tudnék sok mindent megcsináltatni rajta egyszerre, csak szépen apránként. Lassan de biztosan. Majd a pénteki átteki Tovább »

2010-11-26
kis probléma...

15000 km probléma mentesen, a 15002. km-en viszont megjelent az első "nagyobb" problémám: ha fékezek, leáll az autó. A probléma oka valószínűleg a vákuumos fékrásegítő. Ezt tőlem okosabb és hozzáértőbb emberkék mondtak itt a fórumon (köszi mindenkinek:)), ha minden igaz jövőhéten viszem szerelőhöz, Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:33 1.5 boxer, 83LE
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1983
  • Színe:forgalmi szerint "Tört zöld", de
  • Jellemzők:
    Megvétele előtt 3 évet állt egy garázsban. 3 év alatt mentek vele 300 km-t, ami azért ennyi időre leosztva, gyakorlatilag semmi. Ezek után mégis pöcre indult amikor elmentem megnézni. Motorikusan és szerkezetileg is teljesen rendben van az autó. 2002-be volt utoljára műszakija. Most elvittem szerelőhöz műszakira felkészíteni, és egy hátsó fékmunkahenger és kipufogócserével megúsztam a felkészítést :) (természetesen megvolt a szokásos olajcsere, szűrők és szíjak cseréje is).
  • Extrák:
    elektromos ablak, kazettás rádió, csontváz a visszapillantón :)

Fotóalbum