164 2.0 TS 8V - főkép

Blog

2012-03-31
Leáldozóban... :(

Még körülbelül 2 hete van hátra és megy a ponyva alá aludni... :( Amikor megvettem tavaly márciusban az előző tulaj elfelejtette közölni, hogy APEH tartozás, behajtás van rajta, bírósági végzés, és forgalomból való kitiltás... Vissza nem akarta venni az autót így szopóágra kerültem és azóta is beto Tovább »

2011-12-11
egy kis szervíz, hogy kibírja a telet

Cserélek rajta egy két dolgot. Bár nem éri meg költeni rá, de sajnálom szegénykét így kap egy kis törődést. Kuplung munkahenger, trafó, termosztát és olaj csere. Küzd az életéért, nem adja fel a harcot, nagyon jó gép és nagyon szeretem, de sajnos tavasszal megy a süllyesztőbe, nem szabad költeni rá Tovább »

2011-05-30
AlfaCity 2011.05.28

Ez volt az első Alfás találkozóm. A hideg ellenére köszi az élményt mindenkitől aki ott volt :) Ahol sok Alfa van én ott jól érzem magam, és a külső tényezők nem érdekelnek. Győrben csatlakoztam a konvojhoz, már ez is hatalmas volt és jól indult az egész :) Az úton a mögöttem jövő kolléga lemaradt, Tovább »

2011-05-23
Hihetetlen fogyasztás!

Fogyasztás szempontjából nagyon nagyon kellemeset csalódtam az autóba! Debrecen - Győr távon Budapestig 3 emberrel, csomagokkal 120-al végig a pályán, Pesttől Győrig egyedül, 130-140-el végig az átlag fogyasztásom 7,5-re jött ki!!!! Igen, 7,5 liter... :O Városba is alig alig megy 8 liter fölé, de Tovább »

2011-05-23
Kezd össze állni!

Szépen apránként kezd össze állni az autó!!!! :) Nagyon olcsón vettem, így egyértelmű, hogy nincs teljesen a toppon az autó, van mit csinálni rajta. Szépen lassan haladok is vele. - Elég szar volt az alapjáratom, sőt, néha csak 3 henger ment. Gyújtáskábeleim nagyon szarok voltak. Újonnan elég drá Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:164 2.0 TS 8V
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1994
  • Színe:diplomatakék
  • Jellemzők:
    Megy mint a disznó... :)
  • Extrák:
    elektromos ablak elől-hátúl, motoros/memóriás ülés, bőr ülés...stbstb a klímát leszámítva minden :)
  • Egyéb:
    Egy öreg 33-as után elég nagy váltás, de mivel többnyire autópályán közlekedek, ezért Alfák közül, szerintem ez a legjobb választás :)

Fotóalbum