Autó adatlap

  • Típus:147 1.9 JTD
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2004
  • Színe:szürke
  • Jellemzők:
    Az autó korához képest jó állapotban került hozzám 2010-ben. Már elején megtetszett, a tetőablak, amit minden autóban kuriózumnak tartok. Az évek során folyamatosan igyekeztem jó gondját viselni. 2014. januárban eladásra került, mivel úgy döntöttem, hogy kategóriát váltok és veszek egy GT-t.
    A GT vásárlásra szánt kisérletem kudarcba fulladt amint megláttam ismerősömnél a jelenlegi GTV-met, amit eladásra kínált, frissen behozva Ausztriából.
  • Extrák:
    Lélegző bőr belső
    Tetőablak
    Centrálzár
    Gyári riasztó
    ABS
    ASR
    ESP
    Tempomat
    Hifi
    Téli nyári megegyező felni garnitúrán Pirelli gumiszettek
    Elektromos csomagtérnyitás
    ItalianSpeed S.r.l Chip
    Ködfényszóró
    Kék beltér világítás
  • Egyéb:
    Autómmal nagyon meg voltam elégedve. Az 1.9 JTD motor nagyon megbízható, alacsony fogyasztású (5,6l / 100km vegyes fogyasztásban 5,2 pályán és 6l városban és télen)
    A komfort első osztályú. Nagyon eltalált ülések, jó oldal és háttartás. Lélegző bőrnek köszönhetően nem izzadt bele annyira senki. Hátul is viszonylag nagy hely volt, csomagtere pedig mélynyomó nélkül is korrekt, 4 személyes külföldi kirándulásra is alkalmassá teszi.
    Futóművével annyira nem voltam kibékülve. Rendre első felső és alsó lengőkar szilentek megadták magukat és csak egyben lehetett cserélni őket lengőkarokkal. Stabilizátor pálcákat is cseréltem, de potom összegért. Hátsó futómű hibátlan.
    Elektronikailag néha okozott fel fel villanó hibaüzenetet (Köszi Bosch), de ezek el is tűntek egyből. (3 év alatt 4-5 ilyen alkalom volt).
    Jól szerelhető, takarékos, kompakt és dizájnos autó.

Fotóalbum