Tagok >> Golyszi >> Giulietta distinctive 1.4Tb

Giulietta distinctive 1.4Tb  - főkép

Blog

2016-10-20
FL kormány

Ma feltettem a frissen érkezett kormányt :) Hát nem volt egyszerü. Légzsákot már a 7 elején kivettem. (Rutin már megvolt, Mito-én gyakoroltam eleget) Terv az volt, hogy héjjat leveszem, kábeleket kifűzöm, és a héjból kipattintom a gombokat. Ezzel eddig nem is volt semmi gond. Új kormány me Tovább »

2015-11-26
Felni + kipuf + ECUmók

Tegnap megjöttek a felnieim. Gyors fel is próbálta a Giura, mert véltem hogy méretek nem fognak egyezni, mert nem tudták megmondani a pontos paramétereket, A lényeg hogy koppra felment! Mivel a 18" fekete kerekeket még nem vettem le egyeszer sem, aggódtam hogy a felnik nem e replikák. De nem! :) Tovább »

2015-10-19
Téliesítés

Felpattintottam én is a téli csimmát. Tovább »

2015-09-29
ST suspension wheel spacer - Version D3 20mm

Megérkeztek az il Topolino-tól rendelt nyomtávszélesítők. Finom darabok. 20mm, matt fekete, matt fekete csavarokkal. Nem birtam ki fel kellett még este tenni őket! :) Íme az eredmény: Tovább »

2015-08-11
BOV szelep

Mai napon megjött a szelep. Nem birtam ki, hamar-hamar neki kellett állni a beszerelésnek! Szerszám hiányában ne állj neki szerelni! Zégerfogo szükséges! De csak megoldottam! Motorburkolatot nem feltétlen szükséges levenni. Ha ügyes vagy a vakuumcsövet elérni! Még egy kis finomhangolás szükséges, Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum