Tagok >> Lexlutor >> 159 1.9 Jtdm Sportwagon

159 1.9 Jtdm  Sportwagon - főkép

Blog

2023-11-10
Ablaktörlő felújitás, csere

Csúnya kopott volt a lapát, ezért lefestettem. Vettem rá új ablaktörlő gumikat. Gyári Bosch Aerotwin-t. Tökéletesen töröl, hangtalanul. Tovább »

2023-10-25
Küszöb javítás

Bal küszöböm el kezdett rozsdásodni. Így elől hátúl, javítva lett. Többi része, jó volt. Még egy fényezés vár rá. Tovább »

2023-10-25
Jobb hátsó őv csere

Jobb hátsó öv, gyengén húzott vissza. Mivel 3 évig folyamatosan be volt kapcsolva a gyerekülés, így tönkrement. Vettem egyett, de utólag kiderült a facelift utáni teljesen más. Ez közvetlenül a kasznira van fogatva. A facelift előttinek, van egy segéd keretje. A keretbe van rögzitve, és a keret van Tovább »

2023-10-25
Ablaktörlő szerkezet csere

Régóta rosszul törölt a lapát bal oldalt. Észrevettem hogy nagy lógása a bal oldali tengelynek. Szétszedés után láttam, volt vagy fél centi lógása, úgy szétkopott. Szétszedés után láttam, teljesen kiszáradt benne a zsír. Gumitömítés tetején szétszakadt. Gondoltam bezsirozom a csere darabot, de ahogy Tovább »

2023-09-07
Szervizelés

Eljött a hátsó lengés csillapitó cseréjének ideje. Még gyári volt benne. Kyb esett a választás, több szerelő megkérdezése után. Toronycsapágy is cserélve lett bontottra. A régit már a rozsda nyomta szét. Automata váltóba is ki lett cserélve az olaj. Km: 275.000. Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum