Tagok >> Benz >> 166 2,0 Twin Spark

166 2,0 Twin Spark - főkép

Blog

2024-04-22
Vissza tértem !

Ennyi eddíg bírtam. :) Vissza vásároltam a 166-ot. A történet úgy kezdődött hogy megkeresett a Pisti azzal hogy lehet eladná és hogy nem érdekelne -e ? Na hát itt kezdődött az agyalás, számolgatás érvelés, ellen érvelés stb stb és kijött az eredmény hogy egyáltalán nincs rá szükségünk. De hát szere Tovább »

2019-11-10
Végső búcsú előtti teendők

Igen ez a nap is eljött. Búcsút vettünk a 166 tól. Nagyon sajnálom mert az eddigi legkényelmesebb és legjobb autóm volt. Szerencsére nagyon jó helyre került, és tudom hogy ők is ugyan olyan gondos tulajdonosai lesznek mint ahogy én voltam , talán még gondosabbak is :) De mielőtt átadtam volna az új Tovább »

2019-08-16
Olajcsere

Eltelt megint 10.000 km pontosabban 12,923km picit több mint 10.000 , sajnos ez most így jött ki, de cserébe kapott mindenből gyári cuccot. Olaj , levegő és pollen szűrő is gyári lett bele. Természetesen az olaj most is Selénia mint mindíg abból is a Racing 10w-60. Most már boldogabban gurulunk b Tovább »

2019-06-25
Óra csoport csere

Nagyon régóta világít a légzsáklámpa az autóban ami nem csak a műszaki kor gond hanem alapból is... már nagyon zavart . Keresgéltem hol lehet a hiba többször is de most lehet végleg rájöttünk. Ugyanis az óra csoportban hátul a figyelmeztető lámpánál szét volt égve az alaplap. Marektól sikerült be Tovább »

2019-06-25
Defekt

Munkába menet sötétben , esőben sikeresen bele mentem egy nagy kátyúba amit nem láttam sajnos :( tele volt vízzel és jöttek szembe is. Lehetőségem sem lett volna kikerülni . Mivel siettem a munkába nem volt időm rendőrt hívni sem így elkároltam egy gumit . Szerencsére a felni nem kapott nagyot csak Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:166 2,0 Twin Spark
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2000
  • Színe:Ocean Blue
  • Jellemzők:
    Dzsozy cartárs autója volt. Tőle sikerült megvennem végre. :) Nagyon kényelmes és nagyon nagy ! Imádom :)
  • Extrák:
    El.ablak , El. tükör , klíma, 4x légzsák , El.fotelek, ülésfűtés , Xenon, Esőérzékelős ablaktörlő, stb....stb ...

Fotóalbum