146 1.4 TS - főkép

Blog

2015-01-29
Törés másodszor

Sikerült másodszor is összetörni szegénykémet. A sztorit nem részletezem, mivel elsöbbség (nem tudok hosszú ö-t írni) nem megadas miatt full az én hibám volt. Mentegetöznöm lenne mivel, mert elég fasz egy keresztezödés volt, a tábla rossz helyen, burkolati jel semmi, öcsém azt se vette észte, hogy o Tovább »

2015-01-19
Kipufogó

A Perjési kipufogó szervíznél jártam ma. Volt egy kis hangja az autónak. Pályán már nagy. Kiderült, hogy balfaszok voltunk, amikor az új rendszert raktuk fel. Kapott a katalizátor és az elsö (nem tudok hosszú ö-t írni :D) dob között egy új bilincset, és a szarul felrakott szilentet a leghátsó dobnál Tovább »

2015-01-19
Új téligumik

Ma vettem 4 db új Hankook téligumit, fel is kerültek új szelepházakkal. Már hiányoztak :) De viszont nagyobbak mint az előzőek, így valószínűleg csalni fog a km-óra. Tovább »

2015-01-14
Futómű beállítás

Futómű beállításra vittem a drágámat (Ármos Gumimax Dunaújváros), mivel a koppanásnál elmászott a jobb eleje rendesen. Szépen beállították, a kormány végre középen áll, és meg is dícsérték, hogy milyen fasza minden, nem lóg semmi, semmit nem kell mostanság cserélni :) Tovább »

2014-12-10
Olaj és szűrőcsere

Habár még néhány százas hiányzott a 10.000 km-hez, de megejtettem haver háza előtti árok fölött az olaj, olajszűrő, levegőszűrő és pollenszűrő cserét. Üzemanyagszűrő csere és futóműbeállítás később. Olaj: Mobil Super 3000 5w-40 Szűrők: Filtron Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:146 1.4 TS
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1998
  • Színe:bordópiros
  • Jellemzők:
    Nincs lelakva, kívül-belül korát meghazudtoló állapotban, motorja nagyon megy, nem füstöl, olajat nem zabálja. Kocsi nem remeg, nem rázkódik 200 közelében sem, és máig eszembe jut, hogy mennyire megbántam volna, ha a másik márkát veszem, amit ez előtt kinéztem. Egyszerűen olyan vezetési élményt nyújt, amit csak egy másik alfás érthet, és más kocsi ezt nem adja át. Senki nem mondja meg róla, hogy 16 éves.
  • Extrák:
    - klíma
    - ABS
    - elektromos első ablak (ez extra ??)
    - elektromos tükör állítás
    - riasztó, indításgátló
    - ködlámpa elől-hátul
    - MP3 CD rádió
  • Egyéb:
    Vigyázok rá nagyon, hideg motorral nem hajtom, kopó alkatrészeket cserélem. Szinte mindent én szerelek rajta. Ha valaha eladom biztos, hogy Alfa lesz a következő is.

Fotóalbum