Tagok >> alfaspetya >> Spider / GTV 3.0 V6 24V

Spider / GTV 3.0 V6 24V - főkép

Blog

2014-09-29
Elmaradások..

Az elmúlt 2 hónapban nem nagyon sikerült írni, pedig azért voltak történések... Most megpróbálom összeszedni, bepótolni a dolgokat :) Tovább »

2014-09-10
Kuplung javítás és egyebek

A kuplung hibát az okozta, hogy a két munkahengert összekötő cső (60695749) egyik hollanderénél elrepedt, és itt szépen elengedte az olajat. Mivel nem sikerült új csövet beszerezni, egy hidraulikacső műhelyben került megjavításra a régi. A cső javítás után sem lett 100%-os a kuplung, így egyik (608 Tovább »

2014-08-15
Néha ezért meg makacsolja magát..

A belsőség találkozóról hazafelé történt, hogy néha felvillant (néha úgy is maradt) a kézifék visszajelzője menetközben. Velem utazó kolléga mondta, hogy valószínű a fék folyadék szint lehet alacsony. Gyorsan csináltam is egy fékpróbát, de érzésre teljes biztonsággal fogott. A fékfolyadék szintjét Tovább »

2014-08-10
TotalCar Belsőség találkozó

Gondolom a totalcar belsőség blogját elég sokan ismeritek. Az ő szokásos éves írók-olvasók összejövetele a belsőség találkozó: bővebben Egy volt kollégám beszélt rá, hogy menjek le vele, és ha már megyünk, akko Tovább »

2014-07-08
Újnyári szett

Ma megkapta az új nyári gumiszettet a gépezet :) A választott a Continental SportContact 5 lett. Tesztekben és fórumokon is sokat dícsérték. Illetve gondolom nem véletlen ez jó pár prémium márka gyári nyári abroncsa. Maxigumi.hu-ról rendeltem meg a gumikat. Webshopban azt írták raktáron. Sajna c Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:Spider / GTV 3.0 V6 24V
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1999
  • Színe:Aqua metallic eclisse (tehát szü
  • Jellemzők:
    Csodás forma, lehengerlő megjelenés. Mindezt egy 3 literes V6-os valódi sportszív teszi teljessé.
    Igazi élmény autó.
    Gyönyörű, dinamikus, öröm vezetni, imádom :)
  • Extrák:
    Bőr ülések, kormány és váltógomb. MP3-as CD-s rádió. Ülésfűtés. Gyári hátsó szárny. Sportdob kétoldali kivezetéssel.

Fotóalbum