Mutasd

>> Esemény2015-10-06

pár napja kaptam egy levelet a polgárjenő hivataltól, hogy az ex 146-osom kivonták a forgalomból és visszakapok ötezerpárszáz ft-ot a telejesítményadójából
(aki elvitte egyben megtörve nem iratta át, gondolom rendbe sem szedték)

 
>> Esemény2015-03-22

2015-03-22-én elvitték a szürkét :(
Orosházára került rendbeteszik és tovább fog élni még :)
az új projekt folyamatban már, még van egy kis dolog a biztosítóval de remélem mihamarabb a végére jutok

 
>> Esemény2015-03-19

A biztosító gazdasági totálkárra vette a szürkét, olyan összeget számolt ki kárnak, hogy annyiból nem tudom megcsináltatni sajna.
De lehet donor lesz belőle, nem szeretném a biztosítóval elvitetni a szintén nevetséges összegért amit roncsértékre számoltak.

 
>> Esemény2015-03-02

Ma 12:50-kor munkába menet megtörtem a szürkét :(
Városunkban védett úton a haladva az egyik kereszteződésben az elsőbbségadás táblát nem figyelve lassítás nélkül kihajtott elém egy dacia logan és beleszaladtam a jobb első kerekénél (felelősségét elismerte), hűtődíszrács és a lökhárító kettétört és leszakadt oldalt a tartóról, bal és jobb sárvédő meghajlott motorháztető is kapott egy kicsit a bal elején, bal index+ lámpa összetört. biztosító elintézve holnap megyek a karosszériáshoz.
:'(

update 1: várom a kárfelmérő hívását, a szervizbe kell megbeszélnem az időpontot vele, ott lebontják még az elejét a fényképezéskor, hogy mi sérült a lökhárító mögött még

update 2: csütörtök reggel kárfelmérés

update 3: kárfelmérés megtörtént, van gond rendesen
motorháztetőt pajszerral visszafeszítették, hogy fel lehessen nyitni, bal oldali hossznyúlvány meghajlott :(
lehet hogy gazdasági totálkár lesz :(

update 4: ami biztos ha belefér a biztosító által ajánlott összegbe a két sárvédő a lökhárító, hűtőrács csere + ezeken kívül a motorháztetőt is fényezni kell, illetve a két lámpa és index is csere mivel mindkettő sötétített (nem hiszem hogy kapok ugyanolyat mint a jobb oldaliak amik épen maradtak)

 
>> Szerviz2015-02-21

Bal belső féltengelycsukló cserélve. Egyik napról a másikra elkezdett fordulatonként kattogni, az autót felemelve a belső csuklótól jött a hang a kattogó hang a kereket megforgatva. Szervizköltségem nem volt mivel sk. csináltam, ezért volt haszna hogy autószerelőnek tanultam :) igaz nem azzal foglalkozok már 17 éve

 
>> Egyéb2015-01-27

rendeltem egy egyedi kemény műanyag hátlapot a telefonomra innen
bármilyen saját grafikát rá lehet rakatni
(az költségem a postaköltséget is tartalmazza)

 
>> Tuning és extra2015-01-26

Végre volt egy esőmentes délután és volt is egy kis időm így kicseréltem a törött ködfényszórókat. Három hete itthon voltak már dobozban Kiko-tól vásárolva, végre nem az a csúnya sárga fóliával javított (kavicsot kapott) van az autón.