Mutasd

>> Szerviz2009-06-05

Kapott új kipufogott mert háromszor egymás után tört el mindig más helyen, már fölösleges volt a foltozgatás. Ez lett a végső megoldás, egy után gyártott darabot tettünk fel egy barátom jóvoltából. Meglátjuk, hogy meddig bírja remélem 3-4 évet kihúzok vele.

 
>> Egyéb2007-08-08

Ki is ő valójában?Az első és legfontosabb,nem lehet egyszerűen tárgyként kezelni.Személyisége van,érthetően beszél,gesztikulál is,amikor lehullik róla valami,ezzel jelzni,hogy finomabb bánás módot igényel.Én vigyázok rá és ő vigyáz rám.

Még csak 10éves de egy igazi Nő a szó legszorosabb értelmében. Gyönyörű,imádni való,jó vele megjelenni az utcán,ugyanakkor tud hisztis is lenni,vannak apró hibái,de ezekkel együtt kell őt imádni és lehet is. Ha foglalkozom vele meghálálja ha egy kicsit nem figyelek rá azt rögtön jelzi. Tökéletes összhangba élünk és közlekedünk. Minden rezdülését érzem,ő meg tudja,hogy mikor mit akarok. Folyamatosan gyüjti az elismerő pillantásokat,ilyenkor nagyon büszkén vonúl végig akárhol is legyen. Ha valaki közel kerűl hozzá,rögtön megszereti,nem tud ellenálni neki,mindenki megtalálja benne az izlésének megfelelő szépséget és azt ami miatt azt mondhatja,hogy eez igen! Megválni tőle lehetetlen..próbáltam már eladni,de képtelen vagyok oda adni bárkinek is a kulcsát,hogy tessék itt van vigyed a tied. Úgy néz ki,hogy tényleg örökre együtt maradunk..míg a rozsda el nem választ. Dorka nevet visel,Bo jóvoltából,hogy miért lett Dorka ezt inkább tőle kérdezzétek,mert már én sem emlékszem rá pedig levezette!:-))