Mutasd

>> Esemény2024-04-09

Nemrég volt épp 10 éve, hogy megvettem egy Cartárstól, aki Hollandiából importálta.
Nagyon szeretem ezt a gépezetet...sok klassz élménnyel gazdagodtam általa.
Húztam vele kéttengelyes lakókocsit, vontattam autószállító trélert rajta a versenygéppel és simán elvitt minket nyaralni bárhova, ha kellett...300 e km felett járunk már és eddig elkerültek a problémák...Erősen alulértékelt autónak tartom, nevetséges árakon lehet már venni őket! Én csak mindenkinek ajánlani tudom.

 
>> Szerviz2016-11-03

Vártam már ezt a napot!
Esedékessé vált egy olajcsere, és ilyenkor örülök, mert mindig át is nézzük az autót.
No, nem mintha sokat használnám (fél év alatt mentem vele 5.677 kilométert), de szeretném, ha mindig jobb lenne egy picit! Kapott másik K&N légszűrőt, elég koszos volt a régi. Motul olajat először öntöttünk bele, meglátjuk! Az olajleeresztőcsavar feje megadta magát, béke poraira Lefalaztuk az EGR-szelepet és a katalizátor maradékainak is búcsút intettünk, ezért kapott egy módosított motorvezérlőt. Első tapasztalatom, hogy simább a motor járása és nagyon jól húz alúlról, jobb az égés, kevesebbet is fogyaszt! Köszönet Föckös és Manky!
Rossz hír, hogy 2 év használat után megint átégett a kipufogó tömítésem, remélem a tőcsavar nem tört bele a csonkba!? Legközelebb cseréljük a jobb első dobbetétettel együtt, elromlott a hátsó ablaktörlő motor, az is cserés és a bal első ajtókárpiton kell igazítani, mert van egy pici lógása. Ma ennyi fért bele.
A munkáért köszönet CZ Tuningman Gábornak.

 
>> Autóápolás2014-04-05

A mai nappal felkerültek az autóra a gyári "TI" kerekek 225/55x17 Michelin Latitude HP Tour nyárigumikkal. A Crosswagon felnik jobban tetszenek, de azért így sem zavaró az összkép. :-)) Mivel délelőtt a környék összes földútját keresztbe-kasul bebarangoltam, így ráfért a kocsira egy alapos kézi mosás.