Tagok >> Bazsa72 >> 145 1.4 Twin Spark 16V

145 1.4 Twin Spark 16V - főkép

Blog

2015-07-27
Olaj, szűrők, kuplung munlahenger csere

171445 km-nél cserélve lett az olaj, a szűrők valamimt a kuplunk munkahenger, és orvosolva lett a vez.tengely jeladó vezetékének szakadása a csatlakozónál. A csatlakozó is cserélve lett. Szerelő ismét Németh Mihály volt (mint mindig), Dunakeszin. összes kiadás 45000,- Ft. Tovább »

2015-06-12
Klíma pipa

Két dolog is ki lett pipálva a tegnapi napon. Először is az Alfirolól lelopott ablaklégterelők megérkeztek és fel lett szerelve, másodszor pedig a lanyha légkondi lett rendbe téve. Egy cartárs ajánlotta a CKK Klíma Kft-t a III. Kerületben (www.klimakipufogo.hu), hozzájuk vittem a kicsikémet. Elle Tovább »

2015-06-01
Szelepfedél tömítés csere

Kicsit elfáradt a szelepfedél tömítés, a gyertyáknál állt az olaj, folyt le egésszen a vezérmű szíj elejéig, így időszerű volt kicseréltetni. A tömítés 6500,- A csere 5000,- Km: 166770km. Tovább »

2014-10-15
Feltámadás, közel négy év után

Hosszú történet, kicsit szomorú is, de elmesélem. 2010 karácsony szenteste anyukám agyvérzést kapott. Sajnos nem voltam ott, így mikor a telefont kaptam, hogy mi történt, padlógázzal indultam a frissen esett 30 cm-es hóban, és sajnos az árokban kötöttem ki. Megúsztam, sőt, a kis Alfi is csak eg Tovább »

2009-07-02
műszaki vizsga

A mai nappal újabb 2 évre meg van a műszaki vizsga, a kis drágámra. A mért értékek állítólag, korához mérten kiválóak, egyedül a kézifék bowdenét kell majd kicserélni.. Thx Yoyo barátom. Km: 135200 Tovább »

Autó adatlap

 • Típus:145 1.4 Twin Spark 16V
   Mindent erről a típusról
   Tagok, akik birtokolják a típust
 • Évjárat:1998
 • Színe:bordó (metál)
 • Jellemzők:
  Olaszból behozott gyönygyszem, kitűnő állapotban! Persze vannak kissebb apró problémák, de az olaszok ezt direkte csinálták. Az Alfák nem csak autók, hanem a társunk és igénylik a törődést, a foglalkozást. Erre hívja fel a figyelmünket minden kis apró jellel (pl. az ablak a vezetősinből kicsúszik, induláskor ingadozik az alapjárat, hogy figyelj a hangjára, stb.), így nem felejted el szeretni, óvni, félteni, néha még beszélni is hozzá:) De szerintem ezt ti is tudjátok:DDD
 • Extrák:
  Manuális klíma, állítható kormány, centrálzár, elekt. ablak, elekt. tükrök, szervókormány, szinezett üveg, ülésmagasság állítás, ködlámpa, JVC MP3, direkt szűrő, stb., mint ahogyan a húsz évvel ezelöttiekben:)))
 • Egyéb:
  Az enyém!
  Bendegúznak kereszteltem el. Szeretnék majd rá egy szép felni garnitúrát, sport gyertyákat+kábelt, egy halovány fóliázást, de mindenképp úgy, hogy a tervezés alatt megálmodott és megvalósított szépségét ne csúfitsam el:)

Fotóalbum